Uplne ta chapem...my sme s priatelom boli spolu temer rok a pol a proste z nicoho nic nastal den, ked sa so mnou rozisiel. Ani si nedokazes predstavit, ako som bola z toho v prdeli. Tri mesiace sme absolutne neboli spolu v kontakte, nevedela som o nom nic...nebol vecer, co by som neplakala nad jeho fotkou...az mi raz zavolal. Zavolal mi sam od seba, ze by ma chcel vidiet. Asi vies, ako to skoncilo-vyspali sme sa spolu:)...a tak sa to s nami tahalo nejakych 8mesiacov. Obcas sme sa stretli, pomilovali sa, pusinkovali sa (lebo neslo len o ten sex...slo o to, ze nam bolo spolu stale dobre, ale ani jeden sme to nevyslovili nahlas)...potom prisiel den, ked mi povedal, ze zistil, ze nedokaze byt s inou babou (pretoze snazil sa aj on s nejakou nadviazat kontakt a aj ja som sa zacala stretavat s jednym chalanom, s ktorym mi bolo fajn-a to som si tiez myslela, ze nikdy nebudem vediet byt s inym)...takze nakoniec sme sa rok od toho rozchodu dali znova dokopy. a teraz sme spolu nejaky ten stvrty mesiac, ale poviem ti, ze si myslim, ze sa zase rozideme. Nie je v tom nikto iny, ziadna tretia osoba...myslim si, ze my dvaja sme sa zato dali druhykrat dokopy, aby sme pochopili, ze sa k sebe nehodime:((...a keby som si mala vybrat, tak asi je najlepsie prerusit s tym clovekom uplne kontakt. Lebo mozno keby sa im on vtedy neozval ,tak by som nanho uz davno zabudla...kdezto teraz az sa nahodou rozideme, tak budem prezivat druhykrat to iste-bude mi neskutocne smutno a bude to strasne tazke prerusit ten kontakt uplne. Ale verim, ze nejak sa z toho dostanem a taktiez viem, ze pride aj nova laska, ale to si samozrejme teraz neviem predstavit. Ale kazda prva velka laska boli, ked sa skonci...zialbohu ani ja nepatrim medzi tych stastnych, ktori sa po rozchode otrasu a idu dalej.Minulost ma vie dlho prenasledovat... Budem ti drzat paste, nech sa ti srdiecko co najrychlejsie zahoji. Ja viem, je to tazke, ale neboj, pride novy. Az ti je on sudeny, tak sa raz k sebe vratite:)) teda aspon ja sa snazim nato tak divat. ze mozno sa aj teraz uz druhykrat s priatelom rozideme, ale ktovie...o 10rokov sa mozme stretnut a zistime, ze sme si fakt sudeni :-P...