MESIAC po rozchode- NEMOZEM ZABUDNUT

Príspevok v téme: MESIAC po rozchode- NEMOZEM ZABUDNUT
mimulačik

ludia, uz ubehli skoro dva mesiace, a ja este stale dostavam zachvaty placu, smutku...

stale ho milujem, plus je aj vela veci co na nom doslova neznasam, ale ta láska ten smutok vo mne drzi!

zial neda sa vyhnut celkom nasmu stretavaniu, stane sa ze sa sem tam stretneme alebo mi brnkne, napise. moze to byt preto? mala by som uplne prerusit kontakt?

je mi z toho uplne zle, nemozem si ani len predstavit, ze ma teraz iny zivot, mozno sa uz zalubil, alebo je s nejakou.. cele dni myslim len nanho! mam pocit zer to uz nebude normalne...

som taky zavislejsi typ, dost som na nom visela.
ale hrozne sa bojím- ze uz nenajdem nikoho koho budem lubit tak ako tohoto... bola to moja prva velka laska.. :(((

17kika17

ano, prerus vsetky kontakty s nim a nestretavaj sa s nim, nie ste uz spolu, tak to je o nicom a este tym viac trpis. ak si ho nechala iste si na to mala dovod. ak ti klamal, tak o com to je:a ak ho to nemrzi a je s rozchodom vyrovnany, tka nebol ten pravy, lebo ak by ta tiez aj nadalej miloval, tak sa tiez trapi a chybala by si mu, ale on nie, uz je za vodou, tak sa snaz na nho nemysliet, bud aktivna, venuj sa inam veciam a naplno sa zamestnaj.

mimulačik

on je už uplne vyliečený,je mu to jedno, je mu fajn, je spokojny, nepotrebuje ma, je celkom vyrovnany.

a ja? od rána plačem.

prečo je to tak? a to som ja nechala jeho. myslela som si že nemá charakter. ked tolko klamal. a teraz, ako vidím, asi ho vážne nemá. ani city.

0vecka

mne mesiac pride dost malo raz som na jednu myslel 5,5 roka a tak 2 roky sa fakt ze trapil a tiez som myslel ze ina uz bude o nicom a tak a prisla ina a lepsia ktora ma tiez nechala a zase som tam kde som bol ale tak je to vzdy a asi aj bude len dufam ze ta tretia uz bude na stalo :) nevim proste ono vzdy je ten clovek vynimocny pre nas a vzdy mame pocit ze nikto iny taky nebude len podla mna to nic neznamena znamena to len to ze sme ho/ju milovali to je cele :) niekedy pomoze si ten problem predstavit z pohladu tretej osoby ta si moze mysliet ze je to trapas :) ale chce to cas

rony26

ja tiez zazivam nieco podobne...aj mne vsetci naokolo vravia "kasli na nu, pride ina"...snazim sa pustit z hlavy vsetko to neskutocne krasne co sme zazili...ale nejde to...vidim ju vsade a stale, vsetko mi ju pripomina...ked zaspavam tak ju mam pred ocami, takisto ako ked rano vstavam...snazim sa na nu zabudnut, no je to tazke...ale kazdy den dufam, ze pride dievca s rovnako krasnymi ocami a carovnym usmevom ako mala ona...aj ked momentalne mam presne tie pocity co vacsina z vas...mam pocit, ze uz to nikdy nebude take nadherne ako s nou...ona navzdy zostane pre mna tou prvou a jedinou, vzdy bude ona a tie ostatne...

aronka

ahojte baby,neda mi sem nepridat prispevok..aj ked momentalne neprezivam to co vy...ale som presne taka ista...tiez som si to prezila co teraz vy a uplne vas chapem...ja som sa tiez nevedela odputat od chalana ale naozaj som si uz pripadala ako tapnuta ze aj po velmi dlhom case som nedokazala s inym si zacat v tom zmysle ze na kazdom mi nieco vadilo nesedelo pretoze stale som bola vo vnutry naviazana na tohto a chcela som len a len jeho aj s jeho chybami a myslela som si ze uz NIKDY nedokazem mat rada ineho...aaa co cert nechcel stretla som nakoniec chalana ktory sa mi zapacil a teraz sme spolu a som stastnaaa a nevymenila by som za ineho a samozrejme ani za byvaleho:))..tak len dufam ze vas to trochu povzbudi ze URCITE stretnete nakoniec niekoho s ktorym si sadnete a potom uz ani nepomyslite na minulost...

izzy

jezisi baby, tak vidim ze sem dokonale zapadam, ked to citam, len kyvem hlavou, ze presne, presne, tie iste pocity prezivam.... male pozitivum, ze nie sme v tom samy. ja tiez na mojho stale myslim, proste stale, a ked si predstavim, ze jeho to mozno az tak netrapi..... ale momentalne neviem nadviazat vztah, nemam o druheho zaujem a obavam sa ze ani skoro mat nebudem.... len treba verit, aj ked je to v tejto chvili velmi tazke, ze raz nas stretne nieco lepsie.

Linna21

ja som 5 mesaicov po rozdchode...a doteraz sa citim hrozne...este aj teraz placem, ze preco to vsetko tak muselo dopadnut...a neviem ci presiel odvtedy den, aby som na nho nemyslela...a ja uz chcem aby sa to zmenilo...ale nejak to nejde :(

alz-bee

Kiezby som sa vedela zmenit a spravit z tymto vztahom jednu velku ciaru...lebo sama viem, ze toto nie je vztah, ako ma byt. ked si predstavim moju sestru, aka je ta stastna s priatelom, ze uplne na nich vidno, ako sa miluju, su spolu temer tri roky, tak mi je az tak clivo, ze naco mam ja vlastne takyto vztah? keby som sa tak vedela pohnut dalej! Trapim len samu seba, lebo viem, ze tento vztah nema buducnost...a pritom aj viem, ze kebyze chcem, tak si chalana rychlo najdem (ale nechcem, aby to vyznelo namyslene, len proste vidim, ze zaujem by mali aj ini), no ja nedokazem spravit ten krok vpred! Aaaaah jaj, fakt je to tazke s tymito vztahmi :-/

mimulačik

vies co, tieto vztahy... ked som bola s nim , tak mi bolo super. ale teraz ako toto riesime, neriesime, tak myslim len nanho a je mi uplne zle..

viem si predstavit ako sa citis..my sme zazili uz vsetky mozne fazy.. aj takuto- ked som "cakala" s cim zas on pride co sa mu nepacilo atd. ale zas on je psychopat.. no je to tazke.