pred mesiacom som zmenila HAK (zo Jeanine na Lindynette). Ocakavala som menzes na druhy den po poslednej tabletke, tak ako som na to bola zvyknuta ale uz prsiel 4. den a stale nic. Mala som len minimalne spinenie. Ale uz aj to prestalo. Zacinam z toho byt nervozna. Nie som si vedoma ziadnej chyby pri uzivani tabletiek. Moze to byt sposobene stresom? (mam tyzden pred statnicami) alebo chorobou? (mam k tomu vsetkemu uz par dni chripku / neberiem antibiotika, len paralen). Co mam robit, ak menzes nepride vobec? Mam zacat brat na 8. den nove balenie?
meskanie menzesu pri HAK
dakujem :)
ja ich berem tiez, a prve dva mesiace som mala nepravidelne spinenie pocas mesiaca ked som ich brala, ale po tretom mesiaci sa to upravilo a dostavam men. vzdy na 4ty den od poslednej tabletky...pricin moze byt viac...stres ako si pisala,zmena znacky, a casto sa stava ze zena ked zacina alebo meni hak prvy mesiac menzes nedostane kym si telo zvykne...zacni brat tabletku normalne ako mas...podla mna je to v poriadku,telo si musi zvyknut..ak to bude pretrvavat aj nabuduce, chod k doktorovi