herpes

Príspevok v téme: herpes
kaaacenka

pekny den.dnes rano som sa zobudila s velkou bublinkou na pere..mala som herpes uz niekolkokrat,takze v pohode,ale stala sa taka vec.bola som s priatelom cely vikend na chate a bol aj oralny sex..inkubacna doba na herpes je niekolko dni predsa,alebo nie?nemohlo sa to aj na neho preniest,ked dnes sa mi urobila bublinka a vcera som sa mu este hrala s jeho pychou?prosim pomozte,ja sa hrozne bojim,ze sa nahodou aj na neho mohlo cosi preniest a to by bolo hrozneee:(..dakujem

RNG

Tema herpesy tu uz bezala mnohokrat, tak isto aj ine na virusy.
V tele mame permanentne zijucich mnozstvo roznych virusov, medzi nimi aj rozne herpes typu virusy. prejavia sa pri oslabeni tela(choroba, vycerpanie,prechladnutie, nedostatok spanku, hlad...)
Uz dlhsie tu zdoraznujem obranu proti viralnym, kde zvysovanie viralnej imunity je hlavny kluc, kedze prenos zamedzit je casto skoro nemoznost.Pripojim sem na herpes
vysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

kaaacenka

no ja vzdy ked mam herpes tak sa moc nebozkavame s priatelom,ale zacala som uzivat tie naplaste compeed a su super takze teraz nemam obavy sa s nim aj bozkavat,ale on to aj tak nidky nemal a ani nedostal odo mna.ja sa skor obavam tak dolu aby to nedostal vtedy:(..to by som chcela vediet ci to nejaka pravdepodobnost..

plamienok

Podla mna je vacsia pravdepodobnost ,ze sa mu to neprenieslo.Tiez trpim herpesom dost casto a este sa to mojej polovicke nikdy nestalo tak neviem.Asi ziadne obavy...