porod

Príspevok v téme: porod
jajullik

ahojte chcem sa spytat ake mate skusenosti s epiduralkou pocas porodu...pocula som len same pozitiva..mna to caka o nejaky ten mesiac...mam trochu obavy, pretoze mam dost vysoky tlak, som chudokrvna a pride mi parkrat cez den zle a musim si polezat v klude aby ma to preslo..preto mam strach, ze ked to na mna pride pocas porodu nebudem vladat vytlacit malu von..a taktiez sa moze stat ze mi anesteziolog neodporuci epidural...je aj nieco ine co utlmi bolest?som prvorodicka takze to este neovladam a priznam sa ze od mala som citliva na akukolvek bolest...dakujem za kazdy nazor

alz-bee

vyskusaj tuto temu hodit do oddelenia Deti, babatka, porodnice...tam asi skor chodia nejake mamicky, ktore ti budu vediet poradit:)..drzim palce:)

dd

co sa tyka epidural, neviem Ti poradit..kazdopadne Ti drzim velmi prsty, aby vsetko prebehlo co najlepsie a aby Ste boli hlavne zdravi!ja som rodila dcerku bez epi, da sa povedat, ze tiez som citliva na bolest, mavala a stale obcas(aj po porode) mavam dost silne menstruacne bolesti a porod som zvladla celkom v pohode..