vo februári som mala posledný menzes, vysadila som antiku po 2 rokoch..doteraz som nedostala menzes..môže to byť tým, že som vysadila po dlhom čase antiku?
tehotná byť nemôžem, po sexuálnom styku som dostala menzes ešte ked som užívala tabletky.prosím vas..máte skúsenosti?
prosímo názor baby...
ahoj, mam info, ze antika ti pomoze na menzes, len kym ju beres, potom ked prestanes, vratia sa problemy a nabalia sa aj dalsie. Vyskusaj nieco ine, napr.tu alchemilku, teraz kvitne, mozes ju zbierat aj sama a susit, potom z nej rob caj. Neviem ci sa moze uzivat dlhodobo.Myslim, ze po mesiaci pitia caju by sa ti to mohlo zlepsit. HAK predpisuju lekári ako divý, ale necudo, majú z toho drahé dovolenky.prepacte vsetci co som Vas urazila.
inac hormony su velmi vazna vec a ked si prestala brat HAK tak si podla mna urobila dobre. Len to vydrž. Telo ma vela prace kym to da doporiadku.drzim palce.
ahoj, vraj pomáha aj cervené víno, a na zenske veci skús čaj z Alchemilky.
chod na akupunkturu, menzes dojde do 3 dni. aspon mne sa to tak stalo.
Mala som tiez taky problem po 6 rokoch uzivania vkuse HAK som ju v Januari vysadila a meskal mi menzes 1 a pol mesiaca...
no, ja keď som po vyvolávačke dostala menzes, tak som tiež okamžite začala s HAK, ale nie kvôli menštruácii, ale ako vravím, vysadila som ich len kvôli operácii:))... no.. a je možné, že trvá niekoľko mesiacov, kým sa to samé naštartuje, myslím, že vyvolávačka ti môže len pomôcť a snáď ti ju doprajú, hehe:)... mne ju pichli, aj krv na prípadné tehotenstvo mi vzali(vyvolávačka plodu neškodí) no to sa aj tak nepotvrdilo chvalabohu :)... držím palce:)
tak hádam sa ti to čoskoro vyrieši... ale každopádne je to normálne po HAK... :)