jačmen? v očku

Príspevok v téme: jačmen? v očku
quelinka

prosím vas mam k kutiku ocka taky biely vacok, asi tak pol roka si to sledujem, trosku sa to zvacsilo ale nic som s tym nerobila este.hmmm.pocula som niekde ze je to jacmen, a v lekarni som si kupila na to mast, vola sa Ophthalmo-azulen, davala som si to podla rady lekarnika a aj znamej 7dni do kutika oka a nic,ziadny vysledok,neviete mi poradit co je nato dobr? nemam to zapalene, len to obcas svrbi, ani sminky tomu nevadia.Preto vas prosim o radu, pretoze neozem si teraz dovolit marodit, ani behat po lekaroch nemam cas.....hmmmvopred vdaka.

xxx1

no mne zase poradila jedna znama...je to tiež dosť neobvykle ale že na jacmen je dobry ..ano aj ten už spomínany ušni maz,takisto aj na kusok tamponu alebo na kusok vaty dať vlažneho mlieka a prikladať, ale čo ma dost prekvapilo bolo..priložiť si na jačmen roh vankusa..ale nie obliecku ale to v čom sa nachadza perie.takže vela stastia..:)

mikulecukes

MOZNO SA BUDETE SMIAT MNE PO VYREZANI 1 JACMENA POVEDAL LEKAR ZE SA MOZE OBNOVIT A TAK AJ BOLO 2 SOM SI JEDNODUCHO ROZSKRABAL ZAPALKOV (NEODPORUCAM)ALE NA 3 MI JEDNA PANI PORADILA USNI MAZ A CUDUJ SA SVETE VTEDY SOM MAL 17-18 DNES MAM 32A PO JACMENI ANI CHYRU ANI SLYCHU.TREBA SKUSIT.

veronika

ja si myslim,ze to nie je jacmen.jacmen je akutne zapalove ochorenie, okolo hnisav.vacok je zacervenane.a boli to a svrbi.odporucaju sa antibiot. OCNE maste, v kazdom pripade k ocnej.pri prasknuti moze bez antib.liecby sa rozniest infekcia.skor si myslim, ze moze ist o nejaky tukovy vyrastok alebo nieco po prekonani chron.zapalu.opht.azulen na to nepomoze , ani keby to bol jacmen.radim k ocnejdoktorke.

bedna

quelinka>podla mna to moze byt jacmen aj ten svrbi a casom rastie,ale ak ho mas uz pol roka,je zatvrdnuty a nepomoze ti asi ziadna mas a licenie oci tiez neprospeje,mozes si tam zaniest inf.,ja som tym presla osobne a potom mi to odstranili na ocnom,neboj uplne bez bolesti v pohode,odporucam navstiv ocneho lekara,ak nemozes PN chod v piatok ak by ti to bolo tak,aby nebolo nesko. jana