LIECENIE,BA,PRIDA SA NIEKTO?

pusate

dakujem nikus,velmi si to cením....v stredu bude moj velký deň oslávim 18-ku a už budem dospela konecne,mno newm ci sa mam tesiť,lebo to je len dalsia zodpovednosť...

nikus.

Pusate, tak to mi je veľmi ľúto aký smutný deň ťa onedlho čaká. Naozaj ťa obdivujem, takou ťažkou cestou života si prešla, čo máloktorý dospelý dokáže. Hlavné je, že teraz kráčaš už len na tých najkrajšie vyšlapaných chodníčkoch. Si silná slečna, staráš sa o domácnosť, denno-denne sa pripravuješ do školy, musíš opatrovať aj mladšiu sestru, toľko povinností je len a len na tebe. Ešte raz prajem tebe i celej rodinke veľa zdravia a plno pekne prežitých dní.

pusate

dakuem nikus,si zlata..
mno nemam vela casu na ucenie,musim sa starať o domacnosť o mesiac bude 1. vyrocie maminej smrti:(a mam psychicky choru mlaciu sestru,ktora potrebuje viac starostlivosti,tak na učenie moc casu nemam,a teraz ked mam priatela tak už vobec nie:)

nikus.

Pusate, som veľmi rada, že sa ti tak darí. Na spolužiakov v triede sa môžeš vykašlať, oni ti len závidia, za všetko, čo si v živote dosiahla. Ty sa ale nad ničím netráp, veď si obklopená toľkou láskou, že sa nemusíš na nič sťažovať. A v škole sa zle učíš najmä kvôli tomu kolektívu alebo, že nemáš na učenie čas? Naozaj ti prajem do života už len všetko dobré, hlavne nech ti zdravie slúži tak ako má a nech si sama so sebou vyrovnaná.

pusate

ahoj renky
no mam sa celkom fajn,som už zdravá,vyvinutá za 2 týždne dospelá:D
mám priatela,ktorý ma lubi a ja jeho...
iba v skole je to hrozné..proste ma tam nemaju radi,zle sa učím,s casu na cas na mna prídu depky z toho že som tučná,najme teraz ked sa blíži leto a ja si nemam co obliesť,vsetko je mi uzke,moja váha sa ustalila okolo 48+/-1kg,ale toho pocitu tucnoty sa asi nikdy nezbavím:(

pusate

na detskom som bola už mnoho krát,v martine,2x v povazskej,potom na chirurgii v pb aj v martine a aj na infekčnom v trencíne,tieto moje nemocnicové exkurzie ma velmi vela naucili najme ta psychina v blave,a to vsetko v pribehu 2 rokov

nikus.

Ja som bola len na detskom oddelení, čiže som sa tam stretla len s takými bežnými chorobami, nie s psychiskými, ale aj tak mi to dalo veľa.

nikus.

Áno, Pusate, aj ja som si tam uvedomila, že v živote sú oveľa dôležitejšie a závažnejšie veci ako "boj s váhou". Naša choroba bola oproti ostatným len malicherná záležitosť. A ty si išla na detské oddelenie alebo psychiatrické?