Zakladám novú tému, pls píšte všetko o antikoncepcii, vaše názory, skúsenosti...Mnohým ,,z nás" pomôžete!!! :)
Antikoncepcia :)
severanka
Ved ja mam z toho vsetkeho strach...Mam len 16 rokov...Nechcem aby sa to nasi dozvedeli...A ked budem ,,umierat" v bolestiach co si vymyslim?:D
XXX_LLL: bolestivé prsníky...ale šialene bolestivé a neprechádzalo ani po troch mesiacoch, stále sa zhoršovalo...
:/
a pri menzese ma boleli neskutočne kríže, nemohla som vstať ani na záchod ani do postele sa dostať, no katastrofa...
ale s týmito čo mám teraz je to v pohode...
NIEKTO: Welcome to the women´s world again! ! ! normálne som rátala minúty, že kedy sa tu objavíš :D
severanka
a ake si mala nepriaznive učinky?
hmm nenapisala ze aku mysli
takze
HAK alias hormonalna:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.lpp.sk
pearlov index 0,3-8 % cize taka je sanca ze otehtonies za rok (0,3 ideal 8 bezne pouzivanie )
kondomi
dolezite je aby sa spravne pouzili chrani proti chorobam
daj si bacha aby v rezervoari nebol vzduch
pearlvo index 2-15
musim ist dokoncim to potom
ak ti nesadnú, vyskúšaš druhé... ja mám tieto, ktoré užívam momentálne už tretie v poradí, a zatiaľ najlepšie... dúfam, že to bude v pohode aj naďalej...
beriem Yadine - pred tým Novynette a dokonca Cerazette... no hrúza tie dve... nesadli mi vôbec... :/
alz-bee
Dakujem :) Aspon niekto komu tabletky vyhovuju...Vies myslim si, ze je to individualne, ved kazda sme ina...Ale stve ma ze niektorí sa tu idu povrazdit...Sak v pohode vyjadrime svoje nazory...Poradime sa...My s priatelom tiez uvazujeme, ze zacnem brať tabletky...Ale mam maly strach, ze mi nesadnu...
Hehe, mozes ocakavat, ze stvrtina ludi si povie: boze, zase tema o antikoncepcii!!:))
dalsia stvrtina ti sem bude vypisovat, ze je uplne zla, ze ti z nej vypadaju vlasy, ze ti upcha cievy, ze popripade z nej umries. Dalsia stvrtina si tuto temu ani neprecita a dalsia stvrtina, do ktorej patrim aj ja ti napise, ze: dakujem cloveku, ktory vymyslel antikoncepciu. Vdaka nej nemavam temer absolutne bolesti, menzes sa mi skratil na 3-4 dni, silne mam len prve dva dni, v noci ani vobec neteciem,viem si aj rok dopredu vyratat, kedy mi pride a hlavne je, ze s priatelom si mozme milovanie uzivat bez stresu:))...a tych 25eur, ktore platime s priatelom na polovicu kazde tri mesiace su vcelku unosne:)...a inak som z nej nemala ziadne zle ucinky-prvy mesiac spinenie-to hej, ale inak som ani nepribrala, aj vlasy mam stale vsetky, prsia mam stale rovnake...cize tolko z mojej strany:)) a inak beriem Lindynette 20
takýchto tém tu už bolo fakt strašne veľa...
vieš ako to tu dopadne? každý s každým sa tu poháda... jeden tábot ZA antikoncepciu, druhý tábor PROTI antikoncepcii...
:(