aky je najlepsi liek na chudnutie, ktore sa da zohnat aj bez lekarskeho prepisu???
lieky a chudnutie
Žiaden,ver mi. Súhlasím s Mirom. A na prečistenie organizmu je najlepší pôstny deň a strava bohatá na vlákniny.
Ivka 1: Nebudem sa hadat ale mas zaujimavu teoriu. Inak okrem toho ja som radsej, ked chudnem na tukoch ako na bordelu v zanesenych crevach sice aj tie by nebolo od veci precistit raz za cas.
Ano to viem ale tych 5 kg je hlavne z tych zanesenych criev,lebo tolko necistot tam vraj na nich mame, pocas celej kury sa hodne pije a denne sa moze jedno hlavne nekaloricke jedlo, piju sa nizkotucne ale vyzivne koktaily namiesto ranajok a vecere, k tomu sa uzivaju vitaminy a mineralne latky,cvici sa takze ziadny jojo efekt,lebo bunka nehladuje a nerobi si zasoby. Vsetko je na prirodnej baze,takze ziadne vedlajsie skodlive ucinky alebo hladovanie.
Ivka 1: Neprehnala si to trocha s tym ubytkom na vahe. Za 9 dni 5 ci 10 kil bez jojo efektu a to iba z pol hodinovym cvicenim to by tu boli vsetci chudi, keby sa to dalo.
ivka..zdrave chdunutie je ked zhodi tak pol az kilo za tyzden..za 9 dni 5 az10 je veeelmi veelmi zlee..a zarucene dojde k jojo efektu..chudnut sa ma dlhodobo..zdravo jest, vela pohybu..vela vela zeleniny a ovocia pokial mozno surovej..a urcite sa netrapit hladovkami
Velmi dobre je precistit organizmus prirodnymi doplnkami,zbavit creva nanosov, jest nizkokaloricke jedla ,hodne zeleniny , dat bunkam vsetko co potrebuju aby si nerobili zasoby a denne cvicit aspon pol hodiny. Takouto kurou na chudnutie sa da schudnut za 9 dni 5- 10 kg a bez jojo efektu. Potrebne si je to najprv usporiadat v hlave a zmenit zivotny styl.