Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako na to...

Príspevok v téme: ako na to...
srnka157

ľudia, mám 17 rokov a priateľa už rok aj mesiac. Chceme vyskúšať prvý krát sex, no len sa chcem proiadne oboznámiť s rizikami, a ako ste to zažili vy prvý krát... veľmi sa bojím toho že sa stane niečo a otehotniem... akú ochranu ste použili vy prvý krát?... prosím o akékoľvek rady a návody...

niekto

kondom ma pi 2-15%
pharmatex 0,3-1%
cize sanca ze otehotnies za rok
stratistycky je tato kombinacia ucinejsia ako HAk

nina55

niekto - ja tiez planujem pouzit rovnaku kombinaciu teda kondom + pharmatex, myslis ze je to dost ucinne? ci sa nemoze nic stat neplanovane

niekto

prvykrat som sa chranil kombinaciou kondom pharmatex ,a odvtedy v podstate vzdy

nechajte si dost dlhu predohru nech si dost vlhka nikam sa neponahlajte casu dost :)

pri kondome treba hlavne daavat bacha aby sa dobre nasadil
hlavne nech nieje v rezervoari vzduch a dobre si precitajte navod :o)

diablica

ak mozem aj ja poradit, tak odporucam misionara, sice to kontroluje chalan...ale ja by som asi sama nedokazala nanho sadnut prvy krat...ak je citlivy a vnimavy, ak ta lubi, spyta sa ta, ci ta to boli, a pojde do teba opatrne...ja som sice v tvojom veku o sexe este len snivala, ale neodsudzujem ak niekto zacne skor a uz nie ste az tak mladi...a co sa tyka antikoncepcie...tak si myslim, ze ak sa tak velmi bojis otehotnenia, tak skuste skombinovat ten kondom s pharmatexom...aj keby praskol, si chranena..a casom ak sa vam to zapaci, tak porozmyslaj aj nad HAK...ja ju mam uz 5 rokov a nemam problemy...netvrdim, ze nie je skodliva, mozno ano, u mna sa zatial neprejavila.

alz-bee

Myslim, ze kondom bude pre vas ta najlepsia ochrana...a samozrejme, ze vzdy je riziko otehotnenia, ked sa nahodou zosmykne alebo praskne, tak preto ho radsej parkrat pocas milovacky skontrolujte..a ked uz na tvojho priatela pojde orgazmus, tak nech penis radsej z teba vytiahne...a potom mozte este raz skontrolovat ten kondom, aby ste videli, ci je naozaj cely:)...mna to prvykrat nebolelo (teda iba jemny tlak som pocitila, ktory sa dal v pohode prezit), ale asi to bolo aj tym, ze som sa nebala-nejak som si nepripustala, ze by ma to malo boliet:) a ani som nekrvacala...majte dobru predohru, nech si dobre vlhka, aby to slo lahsie:)...a co sa tyka polohy, tak ja osobne si myslim, ze najlepsi je misionar alebo potom ked ty si sadnes na priatela...takze zhruba tolko. Uz ma viac nic nenapada:)...tak teda prijemny zazitok prajem a budte hlavne uvolneni:))