MAM STRACH....POMOC!!!

zzzzzz

Nie je na to zakon, že kedy už nemožeš byť panic, je to každeho vec, aj keby si bol eštev 30 panic tvoja vec. Neuznavanm ludí, ktorý s niekym spia iba preto, že aj druhý už niekoho mali.

ellie

a doteraz si nic s nijakou neskusal? petting a tak? a nemaj strach - myslim, ze kazdy ked to robil prvykrat zazil par trapasov, nebol by si prvy a ani posledny.. aj mne sa s mojim drahym uz parkrat podarilo nieco vyviest.. =)

jaja:)

Pocuvaj nerozdavaj si to s kamoskami...pockaj si na lasku a ta ta bude mat rada aj ked ju neuspokojis lebo sa budete lubit...a ked si myslis ze je hanba byt panicom v 17nastke...tak sa mylis...mam 15 a nemyslim si ze chlapec ktory je panic je nejak vadny skor ho obdivujem ze to dokazal vytrimat a neni \"kurvos\" ja yb som naprikad nechcela za chalana typka kery si to rozda z hocijakou...taze si premysli najprv co chces robit a nebud K.K.T...a inak nesom vadna taze si nemysli ze beres radu od dajakej holky co sedi s brilami stale nad knihami a pravidelne navstevuje kostol a pocuva farara