Mam 17...som panic...vela bab sa mi nuka, teda ako kamaradok...a rad by som si to s nieakov konecne rozdal...ale mam strach ze ju nieak neuspokojim...a ta to potom rozpovie aj ostatnym kamoskam...a tie ma vysmeju...pls...AKO TO MAJU ZENY RADI...za kazdu radu som velmi vdacny....
MAM STRACH....POMOC!!!
nenechaj sa znasilnit :)
Nie je na to zakon, že kedy už nemožeš byť panic, je to každeho vec, aj keby si bol eštev 30 panic tvoja vec. Neuznavanm ludí, ktorý s niekym spia iba preto, že aj druhý už niekoho mali.
a doteraz si nic s nijakou neskusal? petting a tak? a nemaj strach - myslim, ze kazdy ked to robil prvykrat zazil par trapasov, nebol by si prvy a ani posledny.. aj mne sa s mojim drahym uz parkrat podarilo nieco vyviest.. =)
Pocuvaj nerozdavaj si to s kamoskami...pockaj si na lasku a ta ta bude mat rada aj ked ju neuspokojis lebo sa budete lubit...a ked si myslis ze je hanba byt panicom v 17nastke...tak sa mylis...mam 15 a nemyslim si ze chlapec ktory je panic je nejak vadny skor ho obdivujem ze to dokazal vytrimat a neni \"kurvos\" ja yb som naprikad nechcela za chalana typka kery si to rozda z hocijakou...taze si premysli najprv co chces robit a nebud K.K.T...a inak nesom vadna taze si nemysli ze beres radu od dajakej holky co sedi s brilami stale nad knihami a pravidelne navstevuje kostol a pocuva farara
z toho si nic nerob...