ako na jej maminu?

Príspevok v téme: ako na jej maminu?
dudlik

Vcera bol pekny den chcel som ist s priatelkov opekat mali tam byt aj kamarat s jeho priatelkov nakoniec sa to zvrtlo a bolo ich tam viac.. nieco si popili a dopadlo to moc moc zle.. moja priatelka skoncila napita.. neskor musela ist domov prisla pre nu mamina a o 15 minut mi volala priatelka ze sa dlho neuvidime pretoze jej mamina mala nervy atd.. inac 15 rokov ma priatelka.. teraz neviem co mam spravit bojim sa.. chcem ist dneska za jej maminou sa porozpravat a ospravedlnit sa jej pretoze viem ze to bola moja vina nemal som ju tam tahat a ked som videl jak pije mal som ju stopnut ale ja blbec som to neurobil :-( som hrozny blbec.. len ja neviem, nepokazim to ked tam pridem a budem ju otravovat? mam jej mamine aj nieco kupit? rozmyslal som nad tym ale zas nechcem aby to vzeralo tak ze si ju chcem kupit ..co mam robit? :(

dudlik

lochneska vytaj v realite kde 14 rocni piju fajcia sexuju a pod... ok uz sa to vyriesilo ani som nemusel ist za jej maminou vsetko je zas jak ma byt..

ecdba

Dudlik, ja ako mamina pubisky, ti radim nechat to ulezat aspon tyzden a potom nech tvoja priatelka (nie ty!) sa skusi s mamou porozpravat, nech ju pusti von, aspon niekde blizko, nie do tmy, nie nadlho. Ale aspon budete spolu.
Neviem, ako jej mama, ale ja som alergicka na miesanie sa cudzich ludi do rodinnych zalezitosti, mna by to skor popudilo a zatvrdilo.
Ty sa asi nevies vzit do situacie tej mamky, este netusis, co je zodpovednost za niekoho. Myslim, ze by ju najradsej teraz drzala doma a davala na nu pozor, aby neblbla (a alkohol je este to najmensie zlo, vsakze). Tvoja mila si bude musiet ziskat maminu doveru naspat, chapes? Ty s tym neurobis nic. Ty ani nie si zodpovedny za to, v akom stave prisla, zodpovednost nesie mlada.
Ako tu niekto pisal, aj mamka bola mlada, opita..no ano. Kazdy robime chyby. Ale potom za ne znasame dosledky, tak je to.

bubyna

ziadny tyzden, dva.....pockaj dva dni.. jej mamu to prejde.. ale prosim ta nic jej nenos... to by fakt divne vyzeralo.... a najlepsie by podla mna bolo, keby si za jej maminou prisiel v case, ked ani priatelka nebude doma, chapes,?? aby mala moznost o tom rozmyslat, bez toho aby sa pohadla s dcerou...

evike

dudlik, boze ty mas asi zase 16.Nic jej mamine nekupuj, iba by to bolo trapne, a zhovadil by si sa.Ked ju pustala s tebov, tak jasne ze verila ze das na nu pozor. Ale je to najmä vina tvojej priatelky ze sa opila, ved mala by mat rozum. No, ale s tymto uz neurobis nic. A kym je kolac horuci tak ho nerez.Pockaj kym vychladne. Takze skus vydrzat tyzden, dva a potom chod priatelku vypytat von.Ale bez darcekov...