Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
mám ho v nose,robili mi ho v Dunajskej Strede v chutnom modernom štúdiu.myslím,že som platila okolo 300sk. /som z BA,kde mi slečna chcela prepichovať s veeeľkou ihlou za 1800sk+ozdoba/a tam mi dierku už aj s ozdobou prestrelil tak ako prestr.naušnice.takže som nič necítila.
kovova gulicka nici sklovinu, ale teraz uz zohnat aj silikonove z ktorych si mozes vybrat aj rozne vzory a farby a tie neskodia
cawees :-))) no neviem ci sem niekto vobec chodi, ale chcem povedat ze sme si dnes s kamoskou dali piercing do jazyka (zdravim Julku:)) aaaaaaaa kedze ja maaam velmi nizky prah bolesti a vsetko ma boli bo som na take veci fakt citliva, tak som tam skoro odpadla...ale teraz to boli 100krat viac...asi preto ze je to cerstve este =D ....lenze ked zacitim tu bollest , idem rychlo k zrkadlu, vyplazim jazyk a za poviem si ze to fakt stalo za to lebo sa mi to brutaaaaalne paci :-)))
ja mam piercing v chrupavke a vobec to nebolelo...to som rada pretoze to bolo dost drahe (900sk) =).ale mam to uz 4 mesiace a stale sa to hoji.teraz v lete si idem dat spravit do brady alebo do pery