Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
Sara13- mno ja mam pierc v brusku uz vyse roka a som spokojna totalne...neboj sa nicoho-...neboli to a hoji sa to pomerne rychlo... a sport pohoda:)ja takisto sa venujem tancu a pohodka.nist sami nestalo... a dive maso..to nwm.. ale to by timuseli dat zly prepich a bys a ti daco take stalo...:) ak daco ozvi sa:)
caute baby. ja uz dlho rozmyslam nad piercingom do pupku, len co som si tu vsetko mozne o tom precitala tak som sa trosku vystrasila. pritom ako som si zmyslela ze si dam este dve nausnice do ucha tak som ani nevahala, hojilo sa to velmi super ale ked som si precitala o piercingu do pupka s tym spojenymi problemami tak sa trochu bojim, aj ked si myslim ze mne sa hoji koza dost dobre, aj tetovania mi nerobilo problem. len neviem co robit ked napr. vyjde do ako to nazyvate dive maso, ci sa to da nejako odstranit a zahoji a este ma zaujima ako je to s cvicenim, nakolko sa mu venujem 5x do tyzdna, kolko sa neda cvicit a co konkretne?
dakujem krasne za rady
Zdravim, ja mam pearc v bruchu uz asi rok a pol a nemala som s tym nic ani mi to nehnisalo ani sa to nezapalilo pohodka uplne..asi pol roka som mala aj pearc v jazyku a nepokazilo mi to ani zuby ani sa mi nic nestalo..len som ho musela s istych rodinnych dovododv vybrat :P:D
pierce:
v jazyku a v pere mam umelohmotne tycky plus jazyk dolnu gulu aby mi to nenicilo zuby....ale asi mi perc v jazyku urobil paradontozu ale nie som si ista lebo moze byt ze som to zdedila ale robia to aj pierci ale okrem mna ineho nepoznam takze klido pido....usi...a body nik nevie kde presne su ale je ich mrte a ja som ich aj par nasla ked sa mi zapalili dierky tak ma mrte bolela hlava ale uz sa mi zahojilo mam industrial a na druhom 3 spice hore v chrupavke hojilo sa mi to rok a bolelo to asi najviac zovsetkeho,horna pera bolest mala v pohode.....a co este pupok klasika pohoda nemam problem a pierc na susuli bolel ale dalo sa to prezit a vobec som to nemala ani zapalene ani nic....zahojilo sa to za 4dni ci ta nejak,jaj jazyk chcela by som este jednoale po prepichu ten prepichu ten opuch uz zazitr nehccem tyzden som nejedla len minimum dake vyzivy rozpravat soim nemohla mi to hnisalo bolelo spuchlo jak hovado atd
ale ja som asi jedina mam blbe telo nema rado pierce ale nema na vyber cheche
takze z vlastnej skusenosti a aj z inych chrupavka na uchu boli najviac...
keby dake otazky pomozem napist maila na azetko Luisika
as mate nejake otazky na piersing v nose kludne mi napiste na moj emeil paty_7@azet.sk
cawte.... chcem len dodat tolko že som dneska celý den čital tieto príspevky a šiel som na pierce jazyka a je to total super pocit.........bezbolestne sekundove a po pč......mam ho hodiny a je great.....skuste to všetci čo to chcete bo ja som váhal od septembra a teraz viem že zbytočne....ked niečo napíšte.... 275-378-136icq...cafte