Urologický problém

Príspevok v téme: Urologický problém
valicka

Dobry de, mohol by mi niekto poradit v nasledovnej veci. Dala som si vysetri moc kde mi zistili vysoky obsah leukocytov az 54 mil., nasledovalo vysetrenie mocu na kultivaciu-vysledok bol negativny, sterilny. Zopakoval sa addisov sediment tam sa mi uz hodnota leukocytov znizila na 25 mil, ale aj tak to je vela. Doktorka mi dala Biseptol na preliecenie. Ziadne priznaky nemam, /stipanie, bolesti pri moceni/ len mo pobolieva pravy bok-neviem, ci nie ladvina. Nema s tym niekto skusenosti co to moze byt? Dakujem

mirka 23

lejn, tak skus tu D-manozu, len najlepšia a asi aj najlacnejšia je čistá. RNG to niekde spominal, že sa dá zohnať z netu. Berie sa 2 g 3krát denne a po troch dňoch by malo byť po všetkom. V lekárni maju tiež pripravky s D-manosou (Uroval biotic), len je to dosť drahé, pretože na 2g musiš zjesť 10 tabletiek, takže 1 balenie (ktore stoji 10 eur) máš na trikrát, čiže na jeden deň.

lejn

tak ja ten zapal ako keby som mala vzdy len niekedy je to viac intenzivnejsie zistila som ze je to tak aj po sexe. inac som nic nebrala len som par krat pila urologicky caj

mirka 23

Lejn, brala si D-manozu? Najlepšie je 3 krát denne 2 gramy a nie je možné, aby ti to nevyhubilo všetkých bacilov.

jaLENja

Treba ísť najskôr v obvodnému lekárovi, ktorý spraví prvotné vyšetrenie a ak je zápal dva-tri krát do roka, mal by Vás obvoďák poslať na nefrológiu alebo urológiu.

nika...

sany0910... aj ja som mala najpr take priznaky ako ty, neisla som k doktorke a nechala som to zajst az tak daleko ze zo dna na den som dostala 40 teploty a curala som krvavy moc. az potom ked som uz len chrcala na posteli ma odviezli do nemocnice, su od toho 3 mesiace a stale sa mi to vracia, bohuzial k tomu prispelo aj to ze som vtedy isla tak neskoro k doktorke. takze to radsej neodkladaj.