ahojte mamicky aj buduce mamicky:)chcela by som sa opytat, ze ked ste otehotneli, ci ste nejak intuitivne citili,ze vo vas rastie novy zivot, aj ked ste si test nerobili...alebo mozno aj..len teraz ste citili, ze je to nieco ine, ze uz to bude babatko:)velmi by ma to zaujimalo,dakujem
citili ste, ze je to ono?
ja som sa s manzelom pokusala o babatko dlhsie, takze kazdy nezdareny pokus bol sklamanim...jedno rano som sa ale zobudila (pravdepodobne po tom, ako sme ho splodili)a bolo mi tak..zvlastne...akokeby nieco ine..tak som par dni pockala,ale stale som mala v sebe zvlastny intuitivny pocit..po meskani menz. mi test ukazal dve ciarky takze som bola velmi rada...a doteraz si myslim, ze presne viem, kedy sme ho spolodili:)aj doktor urcil zhruba ten datum
Ano, ja som mala taky pocit, ze sa nieco deje, a ze to je asi ono a rovnako aj na tele boli citit priznaky zrazu som mala aj citlivejsie a bolestivejsie prsniky a ked mi uz par dni meskala menstruacia tak som si bola ista ze babatko je na ceste. Potom asi v piatom tyzdni mi to potvrdila lekarka. Test som si ani nerobila a o devet mesiacov sa mi narodila dcerka, ale cele tehotenstvo bolo uzasne aj ked odkedy som to mala potvrdene lekarkou tak mi zacalo byt zle ale to trvalo len do stvreho mesiaca a potom to uz bolo fakt len krasne sledovat tie zmeny na tele citit pohyby a stale nejake nove pocity.