tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
caute
karco, to moje heslo znie:
vsemocny allah so mnou pekne vyje*al
mne sa pred skuskami osvedcilo si rano zacvicit 5 tibetanov, je to super, dost to potlaca stres a aktivizuje telo aj mysel :))
GIVKA myslim ze mozem hovorit za vsetkych- vsetci ti dnes drzime palceky !!! neboj sa,nestresuj, urob zo seba cloveka-ak sa da tak kocku :-)nahod usmev cislo 3-ten staci a ides na to!!! som zvedava tak potom daj vediet ako si dopadla-ake to bolo-dobre? tesim sa uz dnes s tebou-odpust vcerajsok.
drz sa zlaticko nase!!! prvy krocik mas uz za sebou-pracu- a uz to pojde len lepsie a lepsie...
pa.
giv srdiecko vsetko je ok- upokoj sa- vyspi sa do ruzova-do novej prace-som zvedava-snaz sa - ok? dik za vsetko-potrebovala som len oddych,spanok-urovnat si to v hlave aj inde.uvidim ako to bude...
???
milos, zajtra nastupujem :))
preco nemam mat? vysvetli mi!
milos, mam!
dopadla som dobre, uz mam pracu...taku na dohodu na kratsi uvezok, ale som :)))
miminka, neboj, urobis ju. ja som sa tiez ucila, a mala som dojem,ze mam total prazdnu hlavu, ale na skuske, priamo v akcii mozog zmobilizoval vsetky sily,a robil hotove divy. hlavne si pred skuskou dobre oddychni a pospi.
zeny mám hroznu depku!!!! ak zajtra neurobím skusku, tak ma asi jebne, denne sa na nu ucim už týždeň!!!! uz mi z toho kvalitne hrabe a je mi zle.