NAJ depresivne kocky!!!

seera

Seera si bola jednu zapalit. Tak takato si ty stastnica? Vraj noha na stole, to by som dlho hladala ten priestor, keby som ta chcela napodobnit. Nie, nemam tu bordel, skor vela vsetkeho a nicoho.

kikina

Ale To este vo stvrtok som pikovala, to vies zemska pritazlivost, jedna mala jamka aj tu som nasla rano bola este tma a ja som si vyvrtla kotnik a lekar mi doporucil kludovy rezim :-)

seera

No, ano, doma. Cez den som si pospala a teraz som pila kavu. To je ten neplanovany chaos. Zatial citam Emmu, potom si pozriem film, a snad do jednej zaspim. Co si robila s nohou? Nebodaj si niekde nasla zasnezeny kopecek?

kikina

v pohode, len niečo robím na počítači tak neskoršie reagujem a ty si určite doma ked mas tolko energie sice aj ja ale mam nohu vylozenu lebo som spadla a mam ju napuchnutu ale uz to bude myslim dobre

seera

Presne, to neplanovanie je dolezite. Ja takto neplanujem uz skoro... A to ti je zazitok! Najlepsie je nic neplanovat!

kikina

Tiez som dostala knihu na vianoce Atlantidu ale na silvestra dufam bude veselo a nechystam sa lebo ked planujem tak mi to uplne inak vypali. Minuly rok sme si boli vsetcia z bytovky dolu vo vestibule gratulovat a pustat municiu a nakoniec sme zapadli u susedov do ranaboli sme tam asi 15 a bola super zabava ani sme sa nedostali na ohnostroj do mesta,,

seera

Ahoj Kikinka! Nie, delobuchy, ani podobne srandy este nemam nachystane. Mne celkom postaci vyhlad z okna, ostatne, nikam nechcem ist a ani ma to netrapi. Chystam sa citat knihu z vianocnej nadielky. Je to taka moja tradicia. Kazde vianoce jedna kniha. Ako to roztocis ty?

kikina

Ahojte v tento mrazivý podvečer už mi To pripadá ako v rozprávke o Mrázikovi delobuchy na silvestra už máte nachystané???