NAJ depresivne kocky!!!

brunuska

ahoooj stefula! si mi chybala-kazdy len mailuje a zabuda na moju uzasnu temu.dik ze si sa ma zastala-to je sila.co uz.ale tu si na dve silne zeny netrufne a ak hej tak mu nalozime :-)

steffi

ahoj tak som tu :)))
vianoce pohodicka darceky tiez, trosku take mansie problemy ale pohoda netyka sa to mojej rodiny ako myslim vlastnej ale z manzelovej strany,

brunuska

seera-my angel :-) nechce mi to odoslat-pre teba mail.ale urcite sa na teba v ziadnom pripade nehnevam- nemam ani najmensi dovod-skor naopak.idem sa este pokusit poslat ti mail.dobre?

kikina

Pocuj, robim co mozem aj vdychujem aj vydychujem normalne si ma rozosmiala,ale ved ju musim vidiet co ked si ju zapalim opacne hmmmm. Bola to rychlovka normalne tam mrzne,,

seera

Co si tam chces vidiet na tej cigarete? To drz, strkni zapalovacom, a uz sa ti pomaly zacne rozvidnievat! Toto je neskutocne, ake ludia maju problemy! A nezabudni vdychovat!

kikina

Ja si hovorím dite stasteny lebo som sa nedolamala, ale si ma navnadila a pojdem si tiez na jednu zdravotnu cigaretku ale sa mi nechce ist do tej hmly dufam ze uvidim na cigu lebo tu je taka hmla ze si nevidis na špičku nosa :-)