Menšie PPP

Príspevok v téme: Menšie PPP
Maja32

Ahoj. obcas mam mensie poruchy prijimu potravy, t.j. nejem resp. velmi malo jem taky mesiac (minuly rok sa mi to stalo 2x). Nie kvoli tomu, aby som bola stihla, ale paci sa mi mat hlad(akoze velmi neschudnem a po case sa na podnet rodiny,ze som asi vela schudla, sa vraciam do normalu). Teraz som zase mimo toho a nechapem ako som mohla vydrzat nejest. Jedine, co sa tu chcem dozvediet, ci je normalne, ze aj napriek tomu sa mi tento stav paci a castokrat tuzim znova zazit to hladovanie. Viem ,ze je to hlupe ale tuzby sa obvplyvnit nedaju.Preto sa pytam, ci sa musim obavat, ze by sa mi to niekedy mohlo vratit spat, pretoze to by som naozaj nechcela.

maja 32

Pokiaľ máš občas tieto problámy,počula si už niečo o blahodárnom účinku mikrorias z Mrtveho mora! Tono NZ

keka

neries tie pocity.. nie vsetky pocity co mame su spravne, resp. nie kazdy si treba vyplnit, len preto ze to citis.. mas moralno-volove vlastnosti tak ich vyuzi... vies ze to nie je spravne... nesnaz sa dokazovat si ze nieco zvladas ty sama a dokazes ovladat... to si hovorilo vela dievcat kym nemalia anu alebo miu... a ja som jedna z nich.. je to len klam...

forev.

maja32: zvlastne, ale u mna to zacinalo takto. ale potom ma tie pocity z kratkodobych vitazstiev natolko opantali, ze som ich potrebovala stale. a anorexiou som trpela 6 rokov. a uz nedostavovali sa ziadne pocity vitazstva, lahkosti, hrdosti nad sebou samou..vlastne vobec ziadne pocity.

davaj si pozor, hladaj sa inde a opatruj si svoju dusicku.

:-):-)smile

Tak tá menštruácia je divná. Ja by som pre istotu zasla za gynekologom. A vies že vredy mozu aj zabit, ked ti puknú? Aj to by som riesila - chod za svojím obvodným a ten ti dá lístocek na gastroentologiu! URYCHLENE!

fufu

ahoj, mas to v hlave..a tym to zacina... tazko satoho zbavit ale ak este fungujes je to fajn po par rokoch sa to moze total zvrtnut ani nevies ako a tie myslienky Ta mozu znicit...drz sa

maja32

tak nestratila som menrtuaciu,. len sa mi posunula na interval mesiac a 2 tyzdne a niekedy raz za 2 mesiace. Ale mam taky dojem ze som si uplne pokazila traviacu sustavu, moze to byt z toho, boli ma zaludok(zeby vredy?) a casto mam hnacky.

:-):-)smile

Máš problém...asi to nie je klasická anorexia, ale je to nejaká úchylka, treba to riešiť s psychoterapeutom, lebo si tým môžeš vážne poškodiť svoje zdravie. Zaujímalo by ma či si počas toho nejedenia nestratila menštruáciu, alebo ti nepadali vlasy alebo si nebola nadmerne unavená. Pokazené zdravie a život ťa čakajú keď s tým budeš pokračovať!

maja32

tak to by so mnou nesúravio vela..asi len upozornenie, ze to nemam prehanat z jedlom..ale to by bolo po takych 3 kg.. jeden kg hore dole, to mam aj v priebehu mesiaca kvoli menstruacii :) ok..diky... prave som zistila ze nemam ziadne ppp :)