Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako mám schudnúť z bokov,zadku a zo stehien

Karamelka_M

Ale tak, to nemáš až tak veľa... Podľa mňa si tak v norme. Neviem, kde môže byť ten problém. Možno máš len pomalé spaľovanie. Neskúšala si nejaké blbé diéty, čo ti narušili metabolizmus?

lilka1205

váhu mám 51.5kg a výšku 162cm..cela by som také 3kg dať eče dole...ale nemôžem dať dole stehná a boky...
no ja sa nedokážem vzdať kávy....strašne som si navykla...
a teraz necvičim tak intenzívne ako doteraz pretože som nastupila do práce a nemám tolko času ale snažím sa...
obvod stehna mám 52 cm

Karamelka_M

Káva nie je dobrá pre organizmus... Ja neviem, ja som to síce nepotrebovala, ale nechuť do jedla spravila svoje a schudla som na stehnách a zadku asi 6-7 cm. Jem len celozrnné veci, syry, občas mäso (aj to len preto, že musím) a pijem tiež veľa tekutín. Ale ja som ani necvičila. Teraz som začala, ale nie kvôli chudnutiu, lebo už akosi nie je z čoho. A občas to sladké, pokiaľ nie je vo veľkom, tak to nie je hriech. Ale ja sa sladké snažím nahrádzať medom. A dávam si ho všade, kde sa dá :) Ale inak neviem, aký môže byť problém, ale zase nezabúdaj, že cvičením naberajú svaly na objeme... A akú máš váhu a výšku?

whee_ee

hmm, tak neviem... a kedy chodis spavat?... ked po piatej nic nejes, fuu, no ja mam posledne jedlo o siedmej a v pohodke, od siedmej rano kazde 3 hodky... lebo posledne jedlo mozes kludne aj neskor, ale aby to boli aspon 3 hodky pred spanim.. hmm.. tak napis co take papas napriklad.. neratas si aj kaloricky prijem?....

lilka1205

strava je tiež upravená...jem vela ovocia, zeleniny....3-5 krát denne menej....a po piatej nič...pijem čistú vodu....ale nevzdala som sa kávy a sem tam niečo sladké....ale snažím sa obmedzovať