Herpes na perach

trinity

A ešte som zabudla dodať, že aj bioptron je veľmi dobrá vec a fakt funguje aj na ostatné kožné problémy.

trinity

Čaute ja mám herpes dosť často ale nikdy nie na pere ale v nose a strašne to bolí, ale našla som Herpesin a je to fakt dobrá mastička ked to stihnete v začiatku tak herpes o niekolko hodín zmizne.

sinka

ja som mavala herpes pravidelne raz do mesiaca a tak mi kamoska poradila natierat zinkovou mastou vecer pery.robila som to pravidelne tyzden a potom som najblizsi herpes dostala az po roku a pol! vraj sa objavuje na povrch pri nedostatku zinku. mozno aj nieco papat treba,co ho obsahuje.

vlasta

ked sa ti zacina robit herpes je velmi dobre svietit bioptronom, herpes sa nevytvori.Sprostredkujem kupu bioptronu (lampa pre zdravie rodiny, info t.c. 0907669444

janík

veľmi účinná je akupunktúra(ak ju máš kde zohnať),stačí preliečiť slezinu-je slabá a
herpes zmizne.U mladých stačia 2 až 4 sedenia

ali

ja mam opary pomerne casto. taketo masticky mi nikdy nepomozu. najlepsie je, ked to niecom vysusis. napriklad si tam napatlaj mentolovu zubnu pastu a nechaj posobit (napr. hodinku) alebo svedske kvapky poznas? ak ano, tak pretri viackrat za den a ono to vysusi a zmizne. :)

čika

ja mam tiez podobny problem uz dlhy cas a nikdy mi nic nezaberalo, ziadne kremy ale konecne som nasla cajovnikovu tinkturu, ktora herpes vysusi. Dostat to kupit v lekarni.