Poradte mi prosim kto ma podobne skusenosti s herpesom ako ho liecit. Uz som skusala aj Zovirax aj herpes krem aj cesnakovy extrakt z lekarne ale nic nepomaha je to velmi neprijemne mam ho v strede pery a vyzeram ako taky zajac
Herpes na perach
A ešte som zabudla dodať, že aj bioptron je veľmi dobrá vec a fakt funguje aj na ostatné kožné problémy.
Čaute ja mám herpes dosť často ale nikdy nie na pere ale v nose a strašne to bolí, ale našla som Herpesin a je to fakt dobrá mastička ked to stihnete v začiatku tak herpes o niekolko hodín zmizne.
ja som mavala herpes pravidelne raz do mesiaca a tak mi kamoska poradila natierat zinkovou mastou vecer pery.robila som to pravidelne tyzden a potom som najblizsi herpes dostala az po roku a pol! vraj sa objavuje na povrch pri nedostatku zinku. mozno aj nieco papat treba,co ho obsahuje.
veľmi účinná je akupunktúra(ak ju máš kde zohnať),stačí preliečiť slezinu-je slabá a
herpes zmizne.U mladých stačia 2 až 4 sedenia
www.primar.sk nemate zaco :P
ja mam opary pomerne casto. taketo masticky mi nikdy nepomozu. najlepsie je, ked to niecom vysusis. napriklad si tam napatlaj mentolovu zubnu pastu a nechaj posobit (napr. hodinku) alebo svedske kvapky poznas? ak ano, tak pretri viackrat za den a ono to vysusi a zmizne. :)
ja mam tiez podobny problem uz dlhy cas a nikdy mi nic nezaberalo, ziadne kremy ale konecne som nasla cajovnikovu tinkturu, ktora herpes vysusi. Dostat to kupit v lekarni.