caute ludia, uzivate nejake probioticke lieky? ake? kolko stoja? a na aku chorobu vam pomohli? pomohli vam na zapaly posvy?
PROBIOTIKA
Prasky su slabo ucinne, zaludocne kyseliny ich znicia do znacnej miery. Probiotikum je najlepsie brat v tobolkach, ktore sa rozpustia az v crevach. A zmes musi mat vela roznych kultur, miliardy na tobolku.
Odporucam lacnejsie a ucinnejsie, naprPotent Acidophilus(6 kultur, 3 miliardy v tobolke) z doplnkoveho obchodu vedla
Ahojte. Neviete, ako sa vola ten prasok, rozpustny vo vode, ktory sa vypije a pomaha kolonizovat, cistit creva? Dostat to v lekarnach.Neviem si spomenut na nazov. Diky.
mate s tym niekto skuenosti? pomohli vam probiotika ?
probiotika, zlepsuju hlavne travenie. Su v roznej forme...mozu to byt aj ako tabletky, kde su zlyofilizovane probioticke bakterie. Ale napr. zive probioticke bakterie v niektorych jogurtoch. Ale na yogurty by som mo nesvsadzal, pretoze sice je napisane na obale ze obsahuje probioticke baklterie, ale mozno uz davno mrtve a tym su nma vlastne nanic.
Ja som zacala minuly tyžden uživat PROBIO-Fix, kôli problemom s mykozou. 30 tabl. 252,- Sk. O vysledkoch je zavčasu hovoriť.
belka: no.lus som o tom daco nasla..dik...ludia piste dalej....
belka : dakujem..a..naozajs a to tak vola? lebo na nobel.sk mi nic nenaslo
mne bol odporucany BIOPRON,probioticky komplex,akurat som ho zacala uzivat,zevraj by mal posilnit mikrofloru aj co sa zenskych veci tyka,crevne veci,po antibiotikach...atd,teraz ho maju/mali v lekarni v akcii,30+10tbl zdarma,241sk.skus,ale na trhu su aj ine...od inych vyrobcov.nic tym nepokazis ak ich budes uzivat...1-2 mesiace..aj ako prevencia...