Chcem to babo, priatel sa nie a nie s tym zmierit

Príspevok v téme: Chcem to babo, priatel sa nie a nie s tym zmierit
nestastnaaa

Kto ma podobnu skusenost? Som tehotna a moj priatel sa nevie s tym zmierit,ze stalo sa a to nemame 20 rokov, ale ovela viacej. Stale si praje, aby na dalsej kontrole nebolo nieco v poriadku s nasim babatkom a aby som sa ho zbavila. Ked mi to prvy krat povedal, neverila som vlastnym usiam, ale uz verim. A to zevraj mna chce, ale nie s malym :-( Ja som rozhodnuta, si babatko nechat aj tak, lebo uz nie som najmladsia, len som z toho smutna, ze nemam podporu priatela. A to som si myslela, ze takato situacia sa mi nikdy stat nemoze, bola som si nasim vztahom 100 % ista. Ma niekto podobnu story, ked sa Vam Vas partner otocil chrbtom a ako ste to zvladli?

dominique

achjaj:(
Je to strasne egoisticke od neho. Na druhej strane ale tazko vychovas dietatko sama. Potrebujes niekoho, kto bude stat pri tebe a bude ta podporovat.
Su vsak zeny, ktore maju dostatok sil na to a su samozivitelky. Moja mamina vychovala sama dve deti a som na nu velmi pysna. Nikdy som nemala pocit, ze by mi nieco chybalo. Dufam, ze raz aj tvoje dietatko bude na teba tak pysne ako ja na moju mamu!
Prajem ti vela stastia

macka26

pobalila by som mu veci a sevas...
snad neuvazujes a nesnivas ze sa raz nieco zmeni. je to sebec, egoista a nemal by mat takyto clovek miesto v tvojom zivote,
nie si najmladsia. na dietatko sa tesis. mas dve moznosti, nechas si ho., a hentoho debila posles kade lahsie.. alebo si ho nechas zobrat a budes dalej s clovekom, ktory je idiot

mircoMY33

joj a preco chces rady samozrejme ze sa snim rozejdy snad nechces mat dieta ked ho jeden rodic nechce je vela chlapcou ktory budu ochotny s tebou chodit aj ked cakas dieta.Pre jedno kviti slunce nesviti