kava + mliecko = moc kaloricke???

purblanka

No ja to neriešim,tiež milujem kávu s mliekom,a myslím,že skôr záleží na dennej strave ako na tej kávičke s trochou mlieka.

nadia317

Nemusis mat obavy.Ja takuto kavicku s nizkotucnym mliekom a bez cukru pijem uz vyse dvoch rokov a to aj 4 salky denne.Nema to ziaden vplyv na priberanie.Doda ti to energiu a kava aj tak podporuje spalovanie tukov pri cviceni.Ked tam teda nie je cukor!!!

majama

...ved si kukni ake ma mlieko kaloricke hodnoty na krabici...vyrataj a porovnaj si to z maskrtou koru chces zjest...

ellie

tibka.. urcite to nie je kaloricka bomba.. aj ked lepsie by to bolo bez mliecka.. ale ani s nim to zas nie je taka pohroma..

tibka

kjarin - ved prave, ze by som zozrala kazdu chvilu keks - alebo cokoladu z toho stresu :)) tak fajn, som si istejsia, ze robim mensi hriech :))

myslim si

ozaj a neporovnavaj to so sladkostami ktore obsahuju kvanta cukru, tukov atd atd .... takze ta kava je na mieste ...aj ja taku pijem ..a cukor mi nechyba uz roky pijem takto bez cukru a ked mi niekde omylom daju cukor normalne ma ze napne, nevypijem, bohuzial ...

tibka

ja som uz stihla 4x 2,5 dcl salky... ked som v praci a som v strese, tak by som len zrala sladke a toto je taka moja nahrada.... ako kofein radsej ani neriesim.... nerobim to kvoli chudnutie - iba skor udrzaniu :))

kjarin

Presne tu istu kavu, a v takom istom pomere s mliekom pijem aj ja :) Ta je najlepsia, da sa pit aj bez cukru.

Tiez si myslim, ze to nie je velmi kaloricke. A urcite mensi prehresok, ako sladkosti. Navyse, ked si das kavu, tak uspokojis chut na "nieco male /casto kaloricke/ po hlavnom jedle". Ale ked si das trosku cokolady, malokedy to zostane pri jednej kocke. Aspon u mna to tak plati.