prosim o radu: aky dar dat dievcatu na 1. svate prijimanie? poradte
Darcek na 1. sv. prijimanie
Originálne darčeky - darcik.sk
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
ja som kupoval neterke strieborny privesok v tvare srdiečka s odtlačkom jej psíka, velmi sa potešila tak ak má neaké zvieratko podla mna nebude sklamaná :)
Ja som kupovala striebornú lyžičku: www.silver.ag Rodičia boli spokojní :-)
Ja som synovi dala mobil babka pretiazku, dedko hodinky a krstna mama bicykel
uuuppps, aktualna odpoved...po 3 rokoch
:), tak tato tema mi pripomenula moje 1. svate prijimanie. Sla som nan dost neskoro, bo tatino bol v strane..O par mesiacov mam 40 rokov, ale dodnes si pamatam strieborny prstienok, ktory som dostala.Sice som ho stratila (spadol mi z kolotoca) :DDD, ale navzdy mi zostal v srdci. Nemyslim si, ze treba drahy dar, ale taky, co potesi.A mozno by som sa krsniatka spytala, co by chcelo
brnbrn, tak sa s nami podel. aku hodnotu ti to dalo? preco prave toto a nie nieco ine?
ja som dostal este pred prvym svatym prijimanim za ulohu prist na to, o com to prijimanie vlastne je a naco tam vobec idem. To bol pekny darcek, lebo mi dal uvedomenie si celej hodnoty prijimania a stale o tom premyslam. To by mi ziaden gyc za peniaze nedal, nech by bol hoci aj zlaty. Asi by to skor len zabil.
Co tak darovat nieco pekné, lacné a uzitocné? Nieco, na co sa budú tie deti spomínat i ked budú rodicia?
Hodinky sa zlomia, šperky sa stratia - ale krásne spomienky zostanú naveky.