Majitelia Cavalierov

dedy

ja mam cavaliera , Beny, sedem rokov
psy pokial zhodia zimnu srst tak su prisposobeni na leto (pokial ich v lete pocas horucav od desiatej do piatej netahate po vonku) , ja som ho raz dala ostrihat (tohto roku chcem opat) skor preto, aby sme sa zbavili srsti a nemusela som cesat :D:D

granule, je tazke vybrat si tie spravne, ja krmim Pronature 26, a casto najst spravne granule trva velmi dlho, takze treba hladat, navstivit nejaky drobnochov a nieco si vybrat

klieste su velke svinstvo, ja striekam diffusilom (dostat v drogerii) a relativne to funguje (klopklop)

doll2222, nerozumiem tomuto "ale zas ona je na nas strasne zavisla, ked na ide neikde viac" moja otazka znie preco?

doll2222

no moj veterinar mi da taky olej a to jej natriem na krk(na kozu) a je..klieste nema a vydri to 3 mesiace a je to podla mna ucinne na 95% ..ale zas ona je na nas strasne zavisla, ked na ide neikde viac..tak strasne knucka a vsetkych nas kontroluje..preto ju nebravame ked ideme niekde

malviinka

ja mam fenku krizeneho cavaliera. na klieste sa mi NAJ osvedcil biely obojok Scalibor.stoji asi 450sk,vydrzi az pol roka a vobec nesmrdi,nedrazdi a ani jedneho kliesta nema,odkedy ho nosi.naozaj sa oplati.

schelby

doll2222
ja som mala Cavalierku fenku, Bohuzial mi ju napadol vlciak a zomrela mi. Ale my sme ju davali strihat, oni maju nadhernu srst,ale byvala na leto nervozna dost, nevedela si najst miesto. Chudatko a to sme ju mali v byte nie vonku takze u nas je o dost chladnejsie dnu ako byva vonku. DAli sme ju istrihat a nikdy sme to nelutovali, uplne ozila, a bola aj ostrihana uplne nadherna. Strihaval nam ju veterinar so specialnym strojcekom a chudatko ked som videla kolko srsti na sebe musela mat v tom teple az mi to prislo luto, ze jej muselo byt fakt teplo.
Co s atyka toho papania, nasa granulky neznasala, fakt po jednej ked sme jej davali vtedy zjedla,ale aj to malicko,asi aby nam radost urobila, snazili sme sa ju od malicka ucit, ale nechcela. A to sme vyskusali minimalne 20 druhov a o vzorkach ani nevravim. Stalico ked som doniesla vzorky eukanuby a royal caninky to zjedla a ked som kupila drahe balenie, tak mi ich nezjedla, skoro som ju dorazila, opicu jednu:-) Ale mala rada mäsko,ako kuriatko spapala, nejake salamiky, extra pre nu sme kupovali. Nechali sme ju aj hladnu ci sa tak nenauci an granule,ale nenaucila, tak sme jej davali to co jej chutilo, a co papala. Ked jej granulky nechutili, tak co uz s nou. Zjedla mi jediny druh,ale to boli pomiesane take farebne vselijake, tak z tych zjedla maximalne biele a cervene a ostatne som davala priatelovym psom a to som ju aj krmit musela:-) Ach ale chyba mi ze uz ju nemam. NO hadam nejak pomohlo:-)

terii

no my sme mali cavalierov a nikdy sme nestrihali, neviem si to osobne ani predstavit, este som to nevidela ostrihane:) a este mame v rodine jedneho cavaliera a ten je nadherny aku ma krasnu srst a tiez ho nestrihaju a v lete to riesia tak ze ho osviezuju vodou:)