Ahojte, viem, ze uz tu bolo mnoho tem o make upoch, no mna zaujimaju vase skusenosti s tym, co ich zafixuje, a sice pudrami.:) Mam mastnu plet, takze den bez pudru si neviem ani predstavit. Pouzivam make up Max Factor Lasting Performance a doteraz som od nich pouzivala aj puder. Ale prave mi dochadza a chcela by som skusit mozno nieco nove. Tak mi prosim poradte nejaky puder, najlepsie lahky, ktory zmatni plet na dlhu dobu. S akymi mate najlepsie skusenosti? Dakujem.:)
Super puder
??? jaaj, uz som pochopila. Asi narazas na tu Mimi. Aj keby oriflame albo avon ci ine znacky ohovorila az neviem kam, tak aj tak si urobim po svojom. Ked ma niekto vyhrady nech si to radsej necha pre seba, ze?
lenčika: no tak to si si práve pekne zavarila :D že Oriflame :D fuj to :D :D :D také nebezpečenstvo :D
ahojte, ja pouzivam z oriflamu zmatnujuci, je vyborny
viete čo je škoda? že sa Mimi323 po viacnásobnej kritike odmlčala...
musim suhlasit s nizsie uvedenymi prispevkami....citala som vela ten, a to navazovanie do ludi a vyslovene vnutenie im svojho nazoru je uz fakt trapne a detinske :)
mimi, prepáč, vyzeráč ako inteligentná žena, ale tie tvoje kecy sú už trápne..a vieš čo?.. tuším používaš max factor.. ja som mala ztade dva make-upy a akože oveľa viac mi sedí maybelline;) tak ma zabi... :D... a mamka je s MF spokojná.. tak ja neviem, čo si dokazuješ... vo veľa témach..sorry.
vevericka: Avon? a Ty nevieš že Avon je nebezpečný a niči pleť? :D
ale nie, samozrejme, to bolo len tak, jal en, že díky za podporu, som rada, že nie som jediná, komu Mimi323 prekáža s tými svojim reakciami a komentármi k iným kozmetickým značkám, ktoré ona nepoužíva...
;)
neda mi neprispiet..
mimi, co keby si napisala, co pouzivas ty a neobuvala sa tu do kazdeho, kto nepouziva tebou vyvolene znacky???
nie je ti to divne, furt sa tu do niekoho obuvat a zparat zakazdym, ked sa ti nieco nepaci..jej sa paci ten puder tebe onen a niekomu zasa uplne iny..
napis a mellinda si vyberie podla svojho uvazenia..toto navazanie od teba je uz fakt detinske..
ja mam avon ideal shade..a staci mi:)
Mimi, je super, ze si sa pobavila, ale na tvojom mieste sa nemiesam aj do mna.... :-)
mam pocit, ze sme si uz v mailiku dost vela veci vyjasnili