mozem otehotniet pokial sme s partnerom pouzili kondom ktory sa nijako neporusil a este k tomu moj partnej ani nevystrekol?
možem otehotniet?
ahojte.bude to zniet cudne ale proste mam pocit ze som tehotna.menstruaciu mam pravidelne a testy mi vysli negativne.ale nejak casto chodim na wecko a mam taky cudny pocit v bruchu.mozno ze nejaky zapal mechura.neviem mozem byt tehotna?
cudovala by si sa ale ano mozes pozry sa mozes uzivat antikoncepciu a on moze mat kondom a nemusi strieknut a napriek tomu mozes byt tehotna treba cakat kym nebudes mat viacej rokou a kym si nebudes ista na 110% ze je to ten pravy a potom zacny a nebudes musiet pri sexe rozmislat a trapit sa ci budes tehotna
no moja si v srabe takto sa robia trojcata!! zacni kupovat vybavicku
a bacha na oral.... ja som si tiez raz tak nedala pozor, ze sa mi vystriekal do ust a uz kocikujem...
moja, tak mas rozum na 15 rokov.... asi aj tie ho maju viac... na co sexujes preboha? takeho debilne otazky... sex nie je len dnu a von... a na co potom je ten kondom? na hlavu, alebo co?
a keby si si trosku nastudovala zakladne info ako sa da otehotniet, hm?
nie som pod zakonom
och moja, zacni premyslat nad tym, co povies rodicom, bo si urcite este pod zakonom, pravda?
a co myslis, mozes? aky je tvoj nazor? zena otehotnie vtedy, ak sa do nej partner urobi....takze odpoved je? no nie, nemozes otehotniet