po 2 tyzdnoch

Príspevok v téme: po 2 tyzdnoch
pusinka90

ahojte mam 172cm a 59kg... som dost vypracovana ale cchcela by som aspon trocha schudnut alebo aspon nejake chybicky upravit.... zacala som cvicit na stac. bicykli (akoze cvicim casto mam kondicku ale teraz som si povedala ze kazdy den) jazdim rychlost 23-25km/h priemerne 50-90 minut. Myslite si ze po 2 tyzdnoch bude nieco na mne vidno??? plus jedavam pravidelne.... (stravu mam.. schudla som uz 10 kil asi tak za pol roka alebo tak nejako...)

pusinka90

hovorit si ze si pekna... tak ako si si hovorila ze si hrozna.. az si nakoniec tomu uverila tak tak isto len ze si pekna

zuzic

dakujem pusinka.asi si to uhadla ked vidim tie krasky a chalanov jak sa na ne lepia...ale na krase nezalezi a su aj ine hodnoty.ale ako sa mozem "odkomplexovat"?

pusinka90

ak sa budes citit dobre a mat rada samu seba bude s teba nieco vyzarovat no ked si "zakomplexovana" tak nie ked je nejaka baba sebavedoma nehovorim namyslena vsimnes si ju prvej pretoze sa usmieva.... a nie taka ktorej ani do tvare evidno pretoze sa pozera do zeme

pusinka90

nevsimaj si ich pretoze sa zblaznis... musis sa naucit mat rada ataku aka si vtedy to ide lahsie aj ked by som chcela mat boky uzsie ale neda sa nic robit mam taky typ kosti skus sa rno zobudit pozriet do zrkadla apovedat si ze si pekna a vyzeras skvelo hnedbudes mat lepsi den

pusinka90

no to som robila aj ja ze som sa obmedzovala ale preco?? teraz jem vsetko v primeranom mnozstve a dam si aj zmrzlinu tu zboznujem a kd som na vahe som chudsia :-) ja si davam na rano nalacno pohor s ablcnym octom mne osobne to strasne chuti ale niekto tomu nemoze prist na chut tak sa daju kupit aj jablcny ocot mne osobne to pomohlo v tom ze nemam taku velku chut na sladke a zlepsilo mi to travenie.... ja jem o pol 7 pol 10 pol 1 pol 3 a o 5 vecer ak som este potom hladna tak si dam len jablko alebo tak ale zo zacitaku som jedavala ajdruhu veceru a to o 7 taku mansiu porciu az som to nakoniec vypustila

zuzic

heh na korculiach som kazdy vikend dost ma to teraz chytilo.no ja ked som raz zacala chudnut a obmedzovat sa pribrala som...tak odvtedy na to kaslem