Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dlhý menzes

Príspevok v téme: dlhý menzes
anonymný

Vie mi niekto poradiť niečo v prípade dlhého menzesu, čo nebude obsahovať hormóny a zároveň to nebude mať detoxikačný účinok? Mám menzes každý mesiac cca 2 týždne, deň dva hore dolu, ako kedy. 3 dni mám špinenie pred začiatkom, potom cca 7 dní menzes a 3 dni znovu špinenie. S hormonálnymi tabletkami sa neznesiem, je mi z nich na zvracanie a čo som mala bylinné produkty, vyvolali u mňa detoxikáciu, takže som sa vyhádzala a vyrážky mi zmizli až po určitej dobe po vysadení. Ďakujem.

acotak

to len hormonalna antikoncepcia? nic ine na to nie je?
A ROBILI VAM VOBEC NEJAKE TIE VYSETRENIA? PATRALI PO PRICINE PROBLEMU? ALEBO LEN NASADILI HAK?
mam uz niekolko mesiacov velmi dlhy a aj silnejsi menzes, ale HAK nechcem. ak vam robili nejake vysetrenia dajte vediet ake mozu byt priciny

,,,,,

mne alchemilka nepomohla vôbe. pila som ju tri mesiace 3x denne. A nič. Ale je pravda, že by sa mala len 2x denne.

runa

dakujem za radu oskusam aj za prianie ,je mi lepsie ked viem ze su podobne problemi a su dobre riesitelne dakujem a drz sa tiez a budme uz len zdravsie.

ingiii

runa, neskúsila si piť alchemilkový čajík? Aj ja som mala menzes ktorý nechcel skončiť, tak mi nasadili norethisteron./Dr. povedal že to vidí na hormonálnu poruchu/. Bola som nafúknutá ako balón. Po liekoch to bolo ok ale od toho dňa som začala piť alchemilkový čaj. Pred menzesom som ho prestala piť a že veď na čo keď mi to už chodí presne. No ale tento mesiac som mala také pšinenie aj s trochou krvi na 13 deň od menzesu. Asi ovulácia. Dnes je tretí deň a už krv nie je - chvala Bohu. No ale alchemilku som zasa začala piť ako vodu. Včera som vypila aj 4 hrnčeky.

Alchemilka je na úpravu menzesu a mala by sa piť aj 3-4 mesiace.
Nech sa ti to podarí vyriešiť a musíme sa držať. Pá

runa

ahojte tiez mam podobny problem ,dlhe krvacanie pri menzese asi druhy mesiac za sebou,mavam tak styri dni menzes plus predtym den slabsie apotomden cistenie a teraz som mala sedem dni silneaa dva slabsie.prestal asi den nic a zas trochu krvacania rozmyslam ci sa mi nezacal uz prechod,ale mam len 38 tak asi nie.musim ist ku gynekologovi dufam ze nebudem mat nic vazne,pravidelne chodim na citolog.ked som mala zalozenu danu tak sa mi tahal menzes aj desat dni ale nebol velmi silny,nepisem nejak dobre tak sa ospravednujem a dufam ze mi niekto odpovie s pod.problemom co prekonali.dobrasu taketo debaty lebo zeny si vedia dobre poradit a chapu sa a niekedy si poradia lepsie ako doktori.aj to popisanie o probleme nas niekde nasmeruje ahojte a diky.