Mravčenie v chodidlách a tik na viečku

Príspevok v téme: Mravčenie v chodidlách a tik na viečku
Marek 31

Zdravim vsetkych. Chcem poprosit o radu. Uz asi stvrty tyzden na sebe pozorujem mravcenie na chodidlach a tik na lavom hornom viecku. Podozrievam chrbticu nakolko mam hodne sedave zamestnanie. Trapia ma iba tieto dve veci. Koncatiny mi netrpnu. Zrak mam dobry. Silu v nohach aj rukach. Moc a stolicu drzim v pohode. Ani ziadne trhave, pohybove zachvaty. Nasadil som Lecitin s Magneziom asi pred tyzdnom ale moc efekt to nema. Asi pred troma mesiacmi som dost zmakcil postel (Kupil som novu ... spaval som na tvrdsej). Neviem z coho to moze byt. Nemate s tym prosim niekto skusenost. Dakujem Marek M.

Marek 31

Dik moc za reakcie. V pondelok 11.5 idem chiropraktikovi tak uvidim co na to chrbtica. Ak nic tak musim asi ist na cievne.

kamcatko

Mravcenie v nohach moze sposobovat syndrom nepokojnych noh. Vyskytuje sa pri sedavom zamestnani a poradia ti s tym na neurologii. Priamu skusenost s tym nemam ale podobnu vec som riesila pred polrokom a lekar sa teoriou nepokojnych noh dost zaoberal, skus.

alz-bee

Mne sa tiez parkrat stalo, ze mi akoby "skakalo" ocne viecko. Raz mi to trvalo tyzden, uz som myslela, ze ma porazi z toho...kazdopadne to ale podla mna suvisi s nervami a so stresujucim obdobim. A mravcenie v nohach mavam tiez, ked dlhsie s nimi nehybem. Citala som zopar clankov, ze ked ma clovek sedave zamestnanie, tak treba aspon mrvit nohami, aby sa prekrvovali...

Marek 31

Dik za odpoved. Ten tik viecku mavam menej casto ... hlavne ked sedim. Ale to mravcenie na chodidlach ma rusi podstatne viac. To mravcenie prestavam citit len ked sa pohybujem.

babiba

Tik na oku mávam aj ja.Niekedy dosť často,potom to na istý čas prestane.Pritom niekedy ne jednom zase po čase na druhom.Oči mám v poriadku.