Ovulácia? Krvavý výtok!

Príspevok v téme: Ovulácia? Krvavý výtok!
jajušik

Včera večer som mala taký ružovkastý výtok na nohavičkách a po potrebe na wc som mala na papieri krv. Mám 14 deň od prvého dňa poslednej menštruácie. Je možné že to je ovulácia?

Som z toho nervózna, každú chvíľu som na wc-ku. Koľko dní môže byť pri ovulácii krvavý výtok?

Ďakujem

Nanicka

Dobrý deň chcem sa opýtať dnes mam den ovulacie rano som mala take ružové az hnedé spinenie dala som si vlozku ale poobede uz som mala taku bledu krv menzes mam dostať až 18 augusta nemam bolesti a nikdy som toto nemala menzes mam skoro presne den hore dole....večer ideme na dovolenku a bojim sa co to je viete mi niekto poradiť ďakujem

Zuzi1234

Ahojte uzila som minuly mesiac tabletku po, prišlo krvacanie do 5 dni potom prišla menstruácia, a teraz mám znova slabé krvácianie a mennstruáciu mam mať az za 2 tyzdne myslite ze by to mohlo byť ešte s tej tabletky ?

šrot

Mám 14 menzes,mám už asi rok bol pravidelný iba niekedy meškal alebo prišiel skôr,včera som mala taký divný výtok miestami až do červena a dnes to bola už.krv, zhruba pred rokomsom ukončila liečbu brala som zhruba 5 rokov hormonálne lieky doktori na.mňa skúšali všetko možno mám oslabenu imunitu často bývam chorá a mávam zápaly V oku, myslite si že to je normálne, že to je iba odpoveď tela na tie všetky lieky a liečby? ďakujem

Timejjjka

Mám 18 beriem antikoncepciu. Stále priateľa mám už 10 mesiacov. Pravidelne dostávam menzes no tento mesiac asi 2 týždne po menštruácii som začala mať výtok prvý deň hnedý a druhý deň som už mala celé krvavé nohavičky. Neviem čo bude zajtra ale bojím sa neviete mi niekto poradiť čo sa so mnou deje?

cajik

Ja mam 21 rokov, a nikdy predtym sa mi to nestalo. Cyklus som mala pravidelny,asi 30-32 dnovy.A v januari toto zacalo,vzdy na 21den (!!) som zacala slabo krvacat,trvalo to 3-4 dni,musela som pouzit intimnku alebo maly tampon. A cyklus sa mi posunul na 40dnovy.Tak som sa zlakla,ze co je vo veci.Dr ma vysetril,cystu mi nenasiel,tehotenstvo tiez nie (v tehotenstve moze nastat slabe krvacanie ked sa uhniezduje vajicko),a povedal mi,ze je to uplne normalne.A ze sa taketo veci stavaju vacsinou na jar,trvaju asi 2-3 cykly a potom to prejde.Uz ma to aj hnevalo,ale teraz to vyzera,ze sa to upravilo,lebo tento mesiac to krvacanie nemam a vyzera ze ms dostanem priblizne na cas :).Takze ziadne strachy. A hladala som o tom aj na nete,a ano v polke cyklu maju niektore zeny slabe krvacanie-ovulacne krvacanie,a zevraj niektore to maju stale :)

jajušik

ďakujem, ste zlaté. Mám 31 rokov, ku gyn. chodím pravidelne. Antiku neberiem. A v januári som mala menzes ktorý nie a nie pretať, tak mi nasadili norethiteron. A keď sa mi to už konečne umúdrilo a začalo fungovať normálne, tak teraz zasa toto. s

modrooká

A stále máš ešte na papieri krv?Môžeš to mať aj poruchu hormonálnu.Neviem koľko máš rokov,či chodíš ku gynekologovi.Ja som pred rokom v januári mala taký problém.Mala som to v kuse 20 dní.Stále len na papieri.Tuším tak 2 dni že aj na vložkách niečo.Už som bola z toho hotová.Volala som mojej gynekologičke.Aby som počkala.No nedávno predtým ma vyšetrila,tak že aby som išla až potom ked to prestane.Konečne to prestalo.Išla som a nič mi také tam nenašla.U mna to už môže byť porucha cyklu.Mám vyše 40..Počkaj chvílku a ked ti to neprestane vyber sa za lekárom.Ináč sa pamätam tak asi 2-3 krát aj mne sa stalo že som dostala na 15-17 den.Doktorka si z toho nič nerobila.Vrátilo sa všetko do normálu.To bolo vtedy ked som mala nejako35?!