Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

booking letenky

Príspevok v téme: booking letenky
nikto21

ahojte vsetci mam taky problemik, minuly tyzden som si cez ryanair bookla letenku no zatial mi neposlali na mail info a KED SOM SI NA ICH STRAnke chcela kuknut ci mam rezervaciu, dala som si aj registracne cisielko, vsetko ako ma byt, tak ma nenasli, napisalo mi, ze ma nemoze najst a ani peniazky mi z uctu nestiahli, takze neviem co mam teraz robit, ci im tam zavolat, alebo si zabookovat etse raz letenku??nestretol sa s tymto nahodou niekto???prosim poradte mi...dakujem

nikto21

ahojte vsetci...no tak ja som si ju odznova bookovala ale teraz cez VUB banku a predstavte si v poho mi to zobralo...takze asi bola chyba v tom, ze mam slov spor....takze uz sa tesiiim na leto a diky za rady

denisa11

normalne zatelefonuj do ryanair a vybav vsetko cez telefon. oni ti povedia, ci mas booknutu letenku, alebo ci to treba este raz

smajliiiiik

Tento problem som mala aj ja a nedavalo to zmysel lebo udaje boli spravne a potom som sa dozvedela ze neakceptuju slovensku sporitelnu a ked som platila s inej banky tak nebol problem.

nikto21

ale este ma zaraza aj to na tom, ze mi dali rezervacne cislo a normalne som si ju bookla ale to je to, ze mi nic na mail neposlali a ani peniaze nestiahli ale uvidim co napisu

nazor

napis im, ja som minule mala podobny problem... s tym rozdielom ze mi poslali absolutne necitatelny mail a kym mi odpisali na ten moj, tak mi uplynula doba na zaplatenie a musela som si to rezervovat znova...

barbinka

ahoj, ja cestujem iba s ryanairom, zatiaľ sa mi nič podobné nestalo a peniaze sa mi vždy do 5 minú t stiahli z účtu. Takže môj názor je taký, že si niekde urobila chybu, teda by som skúsila znova, alebo by som im zavolala a opísala, čo sa stalo.

Najčítanejšie články