ahojte vsetci mam taky problemik, minuly tyzden som si cez ryanair bookla letenku no zatial mi neposlali na mail info a KED SOM SI NA ICH STRAnke chcela kuknut ci mam rezervaciu, dala som si aj registracne cisielko, vsetko ako ma byt, tak ma nenasli, napisalo mi, ze ma nemoze najst a ani peniazky mi z uctu nestiahli, takze neviem co mam teraz robit, ci im tam zavolat, alebo si zabookovat etse raz letenku??nestretol sa s tymto nahodou niekto???prosim poradte mi...dakujem
booking letenky
Najlacnejšie letenky - jetradar.com Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.
ahojte vsetci...no tak ja som si ju odznova bookovala ale teraz cez VUB banku a predstavte si v poho mi to zobralo...takze asi bola chyba v tom, ze mam slov spor....takze uz sa tesiiim na leto a diky za rady
normalne zatelefonuj do ryanair a vybav vsetko cez telefon. oni ti povedia, ci mas booknutu letenku, alebo ci to treba este raz
no ja mam tiez sporitelnu...takze asi to bude v tomto
Tento problem som mala aj ja a nedavalo to zmysel lebo udaje boli spravne a potom som sa dozvedela ze neakceptuju slovensku sporitelnu a ked som platila s inej banky tak nebol problem.
ale este ma zaraza aj to na tom, ze mi dali rezervacne cislo a normalne som si ju bookla ale to je to, ze mi nic na mail neposlali a ani peniaze nestiahli ale uvidim co napisu
ahojte...dakujem vam velmi pekne skusim im tam napisat a ked mi neodpisu booknem si ju zase...este raz diky moc
x
napis im, ja som minule mala podobny problem... s tym rozdielom ze mi poslali absolutne necitatelny mail a kym mi odpisali na ten moj, tak mi uplynula doba na zaplatenie a musela som si to rezervovat znova...
ahoj, ja cestujem iba s ryanairom, zatiaľ sa mi nič podobné nestalo a peniaze sa mi vždy do 5 minú t stiahli z účtu. Takže môj názor je taký, že si niekde urobila chybu, teda by som skúsila znova, alebo by som im zavolala a opísala, čo sa stalo.