po preliečení helikobaktera iné problémy

Mrs Smith

Problémy s liečbou helikobaktera trojkombináciou antibiotík sú pomerne časté. Predpisované antibiotiká síce niekedy zaberú a skutočne helikobaktera zničia, ale sú nešetrné k ľudskému organizmu a kedže poškodzujú črevnú mikroflóru, spôsobujú rad nežiadúcich účinkov, ktoré sa u každého môžu prejaviť inak.
Siahla by som skôr po alternatívnej liečbe. V boji proti helikobakterovi sa preukázali priaznivé výsledky napríklad pri užívaní brokolicových klíčkov, gelu z aloe vera či rakytníkového oleja. Najpreskúmanejšou alternatívou na liečbu helikobaktera prírodnou cestou je prírodné antibiotikum - masticha. Chioskú mastichu dostať aj v kombinácií s probiotikom Saccharomyces boulardii, používaným hlavne pri žalúdočno črevných problémoch. Na liečbu helikobaktera je to ideálna dvojkombinácia, bez nepriaznivých vedľajších účinkov.

karol

Este jeden dodatok - koloidne striebro je haklive na rozne druhy elektromagnetickeho ziarenia. Preto aby sa neznehodnotila jeho ucinnost, je potrebne, aby sa v jeho blizkosti nenachadzali ziadne taketo zdroje, napriklad televizor, radio, mobil, reproduktory, magnety a podobne. V pripade ak by sa nahodou zmagnetizovalo, moze sa jeho ucinnost znizit, pripadne aj takmer uplne degradovat.

karol

Na helikobaktera skuste puzit koloidne striebro (vo forme roztoku). Koloidne striebro je prirodne antibiotikum ucinne na vyse 650 druhov mikrobov. K tomu je bez vedlajsich ucinkov oproti klasickym antibiotikam, ktore nadovazok nemaju taku sirokospektralnost ako koloidne striebro. Dalsia vec dobra na helikobaktera je kombucha, to koloidne striebro by ale malo byt "tutovka". Je ho dostat v niektorych lekarnach. Predava sa v 3 dcl flastickach a stoji cca 400 Sk. Ak ho nebudu mat vo vasej lekarni (hlavne mimo Bratislavy), skuste ich porosit, aby ho pre vas objednali

pipa

3-kombinacia mi pri lieceni helicobaktera nepomohla. Poculi ste uz niekto o lieceni helicobaktera prirodnou metodou od Hildegard z Bingen pomocou kvapiek z rastliny s nemeckym nazvom Muskatellasalbei?

silvias

A ešte chcem dodať, že neliečený Helikobakter Pilar môže sa dostať do dakej fázy, že vám vzniknú vredy,ktorých
sa potom človek ťažko spamatáva a liečenie je zdlhavééééé.

silvias

Angel 1 je to pravda veľa ľudí mi to potvrdilo,a ja soma na sebe som to spozorovala,že po preliečení sa mi začali ukazovať a hlásiť také veci o ktorých som nikdy ani nesnívala!!Je to hrozné ked ťa z jednej choroby doktory vyliečia a do druhej ťa dostatnúúúúú.
Ale každý človek je iný a každý inak reaguje na lieky!!To je moja skúsenosť!

angel1

bolasom uz dva krat preliecena na helicobaktera,ale taketo problemy ako tu popisujete som vobec nemala!!!Ste si isty,ze to s tym suvisi?Myslim ze na to je dobra odpoved odbornika.

silvias

Máš pravdu Karol veľa ľúdí hovorí o tom že 3-kombinácia liekov viac škodí
ako pomôže a ja som tým svedkom jedno
mi vyliečili čiže žalúdok mi vyliečili ale iné veci teda dýchacie cesty mi dobabrali!!!Ja teraz to už viem!!!

karol

No, po 3-kombinacii sa ani necudujem, ze sa dostavia ine problemy. 3-kombinacia v sebe totiz obsahuje aj chemoterapiu podobnu ako podavaju ludom s rakovinou...a ked sa clovek necha dopovat takymi svinstvami, nech sa potom necuduje, ze mu vyskocia ine problemy. Ja by som nic take do seba davat nenechal. Helikobakter sa vyskytuje vsade okolo nas, problem neni v tom, ze sa dostane do tela, ale v tom, ze sa v tele uchyti a premnozi... Pravdou je, ze 3-kombinacia z dlhodobeho hladiska vacsinou nic neriesi a viac skodi ako pomaha