Aloe vera gelly

elize

Ahoj, keď máte záujem sa registrovať alebo bližšie informovať o Aloe Vera gel life Essence, chodí do Bratislavy kolega, poprípade máme ľudí aj priamo tam a mohli by ste sa stretnúť. Aloe je fakt super vec, do ktorej sa oplatí investovať.

babuľka

Bol to 90,1% gél Life essence s 9% medom.Ten med je tam preto lebo samotná aloe je veľmi horká,tak je tam pre zmiernenie horkosti.Ide o nemeckého výrobcu.Bolo by fajn keby si niekoho našla ja Ti poradiť môžem,ale stou objednáckou by to bolo zložité lebo som z východu,KE.Ináč mám aj číslo na mob.lekára z čiech,ktorý sa venuje aloe.Super človek, veľmi vie poradiť v dávkovaní apod.ak vie dg. a príznaky.O čaji som počula aj o tabletkách, len som sa nedopátrala aké %aloe tam je.Takže to nechávam na Tebe.Ono to aloe nemá zvlášť škodlivé účinky lebo ide o doplnok výživy, má veľa vitámínov,minérálov a enzýmov.Podporíš si zároveň aj imunitu, očistíš organizmus a výborne pôsobí na tráviaci trakt(upravuje metabolizmus,cho lesterol cukor apod).Ja som aj trochu schudla a necítila, som sa unavená čo bolo premňa problém lebo pracujem na 3 smeny.

babuľka

Ten balzam obsahoval 40%aloe takža hocičo by som si tem nedala.Ale da sa urobiť aj z čistého délu, z ktorého si odleješ do alobalu a dáš zmraziť potom ten alobal len stiahneš a je to.Môžeš sa ozvať firme na internete, možno sa to bude dať zeregistrovať aj cez internet.Ušetríš na 1 fľaši cca300Sk.Ináč som zdravotná sestra takže hocičo fakt by som si tam nedala.Dá sa použiť aj na hemoroidy do konečníka alebo zlatej žily.Moja babka to používa.ak chceš viac ozvi sa na Marcela33@zoznam.sk. Mala som zápal pošvy aj so všetkám čo tam je,jasné že som bola aj na gynde, brala som ATB, a tiež som mala problémy s candidami.No nemusíš si dávať ten čípok, stačí piť aspoň gél.

akiv

ahoj skus sa ozvať na shalvia40@azet.sk
ona má stým skúsenosti, a je zaregistrovana, tak ti s tym pomoze, poradi pa

pipa

Ze sa Aloe Vera Gelly moze davat priamo do otvorenych ran, o tom som vedela. ALe, ze si si to ty davala do posvy, o tom som skutocne este nic nepocula. A ten balzam na pery, ved to su len rozlicne chemicky spracovane rastlinne oleje (mozno vceli vosk) a len velmi malo aloe vera.

dudlik

Cize myslis ze to mam skusit? Ako dlho si to mala a co si vlastne mala? Mne radili vraj pit ten berry nektar a nejaky caj a gelly davat dovnutra do posvy.Tak neviem.A ako sa tam zaregistrujem? Myslis ze by sa dalo ze najdem na nete niekoho z BA kto je zaregistrovany a objednam to cez neho?

babuľka

Pila som gél 90 ml denne a tiež som používala balzam na pery ako čípok do pošvy.Rozdelila som ho na menšie časti.1 fľaša nestačí min 3-6.Ja som vypila 6.Je to dosť do peňazí, tak som sa zaregistrovala priamo vo firme kde som to objednávala a mam 30%zľavu.Pijeme to stále aj teraz, celá moja rodina a a pomohlo mi to aj v iných zdrav. problémoch