nemate niekto dobru skusenost ako znizit vysoky krvny tlak aj bez tabletkovej liecby? Alebo aspon ciastocne aj s podporov liekov?
vysoky krvny tlak
slovacik, nikde.Ja som obchody uz davnejsie zavrel .Takze si to musite objednat inde, hoci aj zo zahranicia.
Inac hloh rastie aj doma, mozete si zbierat plody a susit, vtedy to bude podstatne lacnejsie. Hlohov je sice hromada, ale vsetky su dostatocne ucinne(ACE efekt na vasodilataciu)
Kde sa daju na internete objednat RNG doplnky?
Niekomu pomaha aj imelo, je toho v prirode strasne vela , co pomaha.Aj ten Americky hloh urcite pomaha, za tie peniaze predsa musi.
manzel tiez ma od leta naordinovane antihypertonika. na zaklade odporucania RNG som objednala Hawthorn berries(vytazok z hlohu). lieky vysadil, uziva len ten hloh a tlak ma v norme.
Presne tak ja som to vsetko prezil, viem co je to ostat bez prace a dve decka na vyske ... a hypoteka.Radsej tie lieky berte este by som tam pridal nieco na ukludnenie kupte si v lekarni SEDATIF-PC
to je fajn ukludnuje dobre a je to prirodne.Vy mate 42 a sa cudujete ja ich beriem od 23 rokov.Je lepsie brat,lebo tlak Vam nici lavu komoru a hlavne vsetky cievy v tele .
no hrabeme sa s manzelkov na zahradke aj na bicykel vyde cas ale bez stresu to asi nebude v praci je teraz chaos kazdy chce zamestnanca vycicat a potom odkopnut zistil som to ked som chodil koli tlaku na nejake vysetrenia uz som pocul ze takych nepotrebuju.
Prave maja mama sa lieci na vysoky tlak a berie asi 4 rozne druhy tabletiek a aj tak ho ma okolo160/85 a mne uz v 42 r. namerali tiez asi 3x 150/100 tak som zacal brat Losartan 2x a vasocardin 25 2x denne ale tlak amm stale okolo 135/90. Ale mama sa zacala liecit ked mala 62 rokov ale ja v 42 no hrozne a pritom vsetky vysetrenia su normalne
Inac Vam poviem samozrejme sport - rekreacne ovocie, zelenina, kysle mlieko,
cesnacik, turistika,turistika,tusristika,
a klud,klud,klud...svaty pokoj.
Mam skusenosti uz 35 rokov.Ale bohuzial bez liekov sa mi to nedarilo.Beriem toho od tlaku dost vela vsetky mozne dimenzie posobnosti, vazodilatatory,betablokatory,
sedativa, Ace-inhibitory.Bez liekov to proste v takom zamestnani, ake som mal
neslo.Stresy,stresy,stresy.Mozno by to slo aj bez liekov keby som zil sam v domceku na pokraji dedinky .Je to aj o
genetike, co zdedite.Hlavne v genetike.