vysoky krvny tlak

RNG

slovacik, nikde.Ja som obchody uz davnejsie zavrel .Takze si to musite objednat inde, hoci aj zo zahranicia.
Inac hloh rastie aj doma, mozete si zbierat plody a susit, vtedy to bude podstatne lacnejsie. Hlohov je sice hromada, ale vsetky su dostatocne ucinne(ACE efekt na vasodilataciu)

Ivka 1

Cesnakove tablety s tymianom znížia tlak a zapach cesnaku nebude nikto citit,cievy je potrebne precistit a rozsirit Q3 a Q9 nenasýtené mastné kyseliny.

house

Niekomu pomaha aj imelo, je toho v prirode strasne vela , co pomaha.Aj ten Americky hloh urcite pomaha, za tie peniaze predsa musi.

delphia

manzel tiez ma od leta naordinovane antihypertonika. na zaklade odporucania RNG som objednala Hawthorn berries(vytazok z hlohu). lieky vysadil, uziva len ten hloh a tlak ma v norme.

house

Presne tak ja som to vsetko prezil, viem co je to ostat bez prace a dve decka na vyske ... a hypoteka.Radsej tie lieky berte este by som tam pridal nieco na ukludnenie kupte si v lekarni SEDATIF-PC
to je fajn ukludnuje dobre a je to prirodne.Vy mate 42 a sa cudujete ja ich beriem od 23 rokov.Je lepsie brat,lebo tlak Vam nici lavu komoru a hlavne vsetky cievy v tele .

slovacik

no hrabeme sa s manzelkov na zahradke aj na bicykel vyde cas ale bez stresu to asi nebude v praci je teraz chaos kazdy chce zamestnanca vycicat a potom odkopnut zistil som to ked som chodil koli tlaku na nejake vysetrenia uz som pocul ze takych nepotrebuju.

slovacik

Prave maja mama sa lieci na vysoky tlak a berie asi 4 rozne druhy tabletiek a aj tak ho ma okolo160/85 a mne uz v 42 r. namerali tiez asi 3x 150/100 tak som zacal brat Losartan 2x a vasocardin 25 2x denne ale tlak amm stale okolo 135/90. Ale mama sa zacala liecit ked mala 62 rokov ale ja v 42 no hrozne a pritom vsetky vysetrenia su normalne

house

Inac Vam poviem samozrejme sport - rekreacne ovocie, zelenina, kysle mlieko,
cesnacik, turistika,turistika,tusristika,
a klud,klud,klud...svaty pokoj.

house

Mam skusenosti uz 35 rokov.Ale bohuzial bez liekov sa mi to nedarilo.Beriem toho od tlaku dost vela vsetky mozne dimenzie posobnosti, vazodilatatory,betablokatory,
sedativa, Ace-inhibitory.Bez liekov to proste v takom zamestnani, ake som mal
neslo.Stresy,stresy,stresy.Mozno by to slo aj bez liekov keby som zil sam v domceku na pokraji dedinky .Je to aj o
genetike, co zdedite.Hlavne v genetike.