Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mamicky poradte

fooper

milá domina65654, čo sa týka raných nevoľností, ako všetko v tehotenstve (aj aj v živote) sú celkom individuálne. Nepatria k príznakom gravidity, na základe ktorých sa dá úplne potvrdiť alebo vylúčiť, chcelo by to testík aj doma a možno pre istotu aj u lekára, tam ti odoberú krv na test prítomnosť tehotenského hormónu a máš to jasné. A čo sa týka mensesu v tehotenstve, lekári to väčšinou neradi počúvajú a sú náchylní tvrdiť, že to neexistuje, ale existuje, aj do vyšších štádií gravidity, takže...:)!

inuška

Nechcem strašiť, ale ja som mala menzes do 4.mesiaca, a teraz mám 4.ročného synčeka, takže ak chceš mať istotu, kúp si test, navštív gynekológa. Držím palce.

severanka

domina65654: bože, čo strašíš, ak si mala menzes tak asi ťažko by si mohla byť tehotná, a sorry ale sirup a hrdlo určite neoslabuje účinok HAK ... mňa bolievajú prsia pri užívaní HAK tiež... a nie som tehotná... aks a to bude zhoršovať, skoč ku gynekologovi

domina65654

whee_ee menzes mi prisiel a styk som mala 4 dni pred menzesom ale ma bolia strasne prsia a teraz by som teoreticky mala mat ovulaciu ale kedze beriem hak tak ju nemam a neviem preco ma bolia prsia este nikdy sa mi to nestalo ze by ma boleli prsia 2 tyzdne pred menzesom alebo lepsie 2 tyzdne po menzesi,bojim sa.

modrooká

Kup si test.Ja ked som mala mať menzes a 2-3 dni potom už som sa cítila ináč.Hned som išla kupiť test.Tie všeliaké pocity mi trvali až do 11-12-ho týždna.No nikdy som nevracala.

domina65654

beriem antikoncepciu uz polroka ale vtedy ked som mala s priatelom nechraneny sex pila som sirup na hrdlo a bojim sa ci to noslabilo ucinost antikoncepcie