Je mi strasne zle na zaludok, co mam robit?

mirokor

Ahojte, Neviem čím to je ale už my je veľmi dlho blbo, nikdy my nebolo zle v autobuse a teraz áno a hlavne keď som v škole a nič my nepomáha mám iba tablety na to aby keď my bude zle tak si ju dám a malo by to zastaviť. Ešte som si ju nedával tak neviem posúdi%t prosím radu. Ďakujem

RNG

Momentalne bezi hodne silna potravinova nakaza, norovirus, ktory sa mylne nazyva zaludocna chripka.
Zdoraznujem pri tej prilezitosti dolezitost zvysovania si viralnej imunity, co som tu opakoval uz mnohokrat.
Najdete to napr aj na Google.sk pod rng, herpes . K tomu dodam este dalzie antiviralne ako monolaurin, citral a Sangre de Grado, miazgu zo stromu Croton lechleri

beka

je mi zle a kruti sa mi hlava.a toto sa stava casto neviem co mam robit.a nikto o tom nevie.raz moja sesternica u nas vracala,a na druhy den som isla spat ku nej rano som vracala a od ftedy mi je kazdy den mi je zle.comam robit?

bengi

uz je v pohode,vsimaj datum.Tiez som takto bola pred tyzdnom,bol to virus,pankreolan forte by urcite nepomohol,pila som len bilinkovy caj,lebo mi bolo velmi zle na zaludok.Cely den som nejedla a na druhy den som bola fit.

Simonella

mimimimi:
naco jej ibalgin a paralen? aby si viac podrazdila zaludok? ju neboli hlava, ale zaludok. a ten da do normalu len prirodnymi zlozkami, ako tu pisu ostatní..

mimimimimimi

Ahoj, kúp si a daj si pankreolan a paralen. Neskôr môžeš a ibalgin 200/alebo 400. A ak nehceš ísť k lekárovi tak sa ddrž týchto rád:

ráno: celozrnny chlieb (ten priopminajuci polystiren!!!)
pankreolan 3-4 krát denne mozes aj po 1 a 2 tabletach.

neskôr paralen 1-2 tablety, a pod 6. hodinach mozes ibalgin ak mas zimnicu tak si zmeraj tplotu 10 minut kazdych 30 minut. mozes byt podchladena ale mozes mat aj (vysoku) horucku. potom si daj suchare a znova paralen, a najlepšie tormentan čaj, a bylinny a aj popradsky bylinny detksy uvolnujuci ( je vhodny aj pre dospelych. ) skore uzdravenie. a co si mala na veceru ked ti to nesadlo?

Gregor

Kúp si v lekárni alebo v potravinách Bílinskú na žalúdok. Vyrobená je z prírodnej liečivej vody Bílinskej kyselky, ktorá obsahuje extrakt z Medovky lekárskej, ktorá má priaznivý vplyv na normálnu funkciu trávenia. S pozdravom Gregor.

kristina111

vtedy je najlepsie nicim nedrazdit zaludok, pit zaludocne caje alebo mineralku typu Fatra. ked budes hladna, daj si nejake suchare, nic tazke na zaludok. ak mas moznost zbehnut do lekarne, tak si zaobstaraj kvapky na zaludok alebo zivocisne uhlie.

esther_

dakujem vam. som na private sama, musim sa spolahnut sama na seba. idem skocit do lekarne, aspon ze ju mam blizko.

kiki na

ja som niečo takéto pred týždňom prekonala, mala som teploty, bolela ma hlava a žalúdok nič v sebe nevedel udržať....
hlavne si kúp žalúdočný čaj (výživový doplnok) od popradského čaju.... pi ho vychladený, a hlavne pomaly.... a možno ho vygrciaš, ako aj ja, ale hlavne nestrácaj na morálke:)))) a vypi ho znovu.... pokús sa jesť ak budeš veľmi zoslabnutá, bude sa ti liečiť horšie..... ja odporúčam piškóty, banány, sucháre..... hlavne nie ovocie, kyseliny v ovocí dráždia žalúdok, a tak isto žiadne mliečne výrobky... a ak budeš zvraciat aj tak jedz, je lepšie keď budeš zvracať jedlo, ako žalúdočné kyseliny, ich nedostatok určite nerobí žalúdku dobre..... a hlavne veľa spi, ak ťa bude bolieť hlava daj si tabletku a vyspi sa.... a veľa pi.... uvidíš, o pár dni ti bude lepšie.... veľa šťastia:))) prežila som ja, prežiješ aj ty....