Lubi nelubi?? v chlapoch sa nevyznam :((

Príspevok v téme: Lubi nelubi?? v chlapoch sa nevyznam :((
smejo :(

mam uz 4 roky svojho priatela a vyse 3 rokov poznam jeho kamarata (ma priatelku)s ktorym si velmi dobre rozumiem!! som do svojho zamilovana, ale akosi to uz davno nie je ako kedysi..vsetko sa vytratilo(mozno si to len nahovaram,neviem) pred 1 a pol sme boli s jeho kamosom stale v kontakte...volal mi, stale vypisoval dokonca sme chodievali spolu von a pri nom mi bolo proste neskutocne...ked sme sa lucili tak to objimanie malo cosi do seba..Nikdy ma nechcel pustit a tvrdil mi ze ma lubi a ze mi nechce nicit zivot!! no ja som si neni ista ci ma tak lubil..zdalo sami ze si zo mna robi len srandu..lenze on by bol schopny to povedat aj pred tym mojim...ked sa teraz vidime tak sklonim vzdy hlavu a akosi mi zvlastne tlcie srdce a nemozem s nim ani riadne hovorit lebo sa cela klepem..sa mi zda alebo ho lubim??!! :( preco nemozem vediet co si on mysli..ci ma naozaj tak lubi ako hovoril?? :(( uz som na to prestala mysliet ale ked ho skoro denne stretavam tak to zas na mna prislo!! dilema...akosi si neviem vybrat ci jeden alebo druhy!! :(( srdcove zalezitosti..ach boze to je hrozne..preco toto vsetko musime zazivat?? ako sa spravne rozhodnut?? :(( Prepacte ale uz som to proste musela aspon niekomu takouto formou povedat...

Anka 0123

Presne viem, o čom hovoríš:) nechápem, prečo nám život hádže takéto situácie. ja som ich zažila už niekoľko. Rozum hovorí niečo iné, ale srdce je silnejšie. A prežívam to znova, mám priateľa a zaľubila som sa dokonca cez net! Chodila som na jedno forum, boli tam zlatí ľudia a samozrejme sme sa navzájom doberali a srandovali. Neskor som si s tým chalanom začala písať cez FB a teraz som doňho príšerne zaľúbená. Milujem svojho priateľa, ale zaľubila som, tiež neviem čo ďalej, to pokušenie je silné.

zjuzjika

neviem teraz co riesis, ty mas priatela a on zase priatelku, tak to nechaj tak a uzivaj si vase kamaratstvo, lebo sa nakoniec moze stat ze stratis vsetkych, aj priatela aj toho kamarata a ani jeho frajerka by sa s tebou uz potom nebavila, keby si jej ho prebrala...iank napada ma otazka, lubis svojho priatela? ked blaznis za tymto?