"citujem": dôležitá otázka, ktorá ešte nikdy nebola zodpovedaná a na ktorú som napriek svojim tridsaťročným výskumom ženskej duše doteraz nebol schopný odpovedať ani ja znie : Čo vlastne žena chce?
zobudila si ma z tisícročného spánku a otvorila oči určitým spôsobom, ktorý asi driemal vo mne, za čo ďakujem
k sms, skúšam tvoju taktiku, nazvala si to tuším zdržanlivosť...
máš analyticky presnú, nepriestrelnú a čisto krásnu logiku myslenia, poznačenú neúprosnou realitou a možno trochu líznutú, niečím čo tu nebudem menovať, je to veľmi netradičný zjav...dobrý....
Jasne mas pravdu,ale zeny su od prirody pasivnejsie a vo vacsine pripadov potrebuju aby ich niekto viedol,cize manzel a dieta im potom da zmysel zivota.Maloktore maju nejaku viziu,za ktorou dokazu ist bez ohladu na okolie.
Ja ti rozumiem, ale prečo každá čaká na princa na bielom koni? Načo je to dobré? Ja som chcela len povedať,že to, aký kvalitný život žena žije a či dosiahne to čo chce, je len a len na nej samotnej a nepomôže ani svätená voda ani princ... A to si myslím platí pre obe pohlavia a pre ludí ako takých všeobecne
Súhlasím,že málo žien dokáže lietať a že vela ich zmätene čaká na záchranu bieleho princa. Ale to je práve problém. Ak dokáže sama lietať,tak je ok. Avšak ak ju zachráni akýsi princ, záleží potom na tom princovi, či s ňou poletí a ako dlho a tiež ju môže po čase pustiť a ona drbne na zem z veľkej výšky a je tam,kde bola aj predtým,než stretla svojho záchrancu... Čo si človek sám neurobí-nemá...
"Cim vyssie vzlietneme,tym mensi sa zdame tym,ktori nevedia lietat." Cize ja si myslim,ze velmi malo zien naozaj dokaze lietat:-) Vacsinou len zmatane poletujeme,kym nas nezachrani princ na bielom koni.
Freud zahadu zien nevylustil,treba citat Nietzscheho:-)
Lietanie je pekné, ale bohužiaľ zásadná chyba žien je v tom, že sa furt chcú a potrebujú spoliehať na niekoho iného... Je mi ľúto,ja sama som taká, ale takto to nefunguje...Nikto, ale úplne nikto ti nepomôže nájsť sa a ani ťa nenaučí lietať. Chlap už vôbec nie. Je len a len na žene samotnej,aby sa naučila a dosiahla to čo chce. Ak si na dne a túžiš lietať, nikto si ťa nevšimne... Až keď sa pozbieraš a ako tak začneš letieť - až vtedy sa objaví niekto,kto s tebou poletí a čím ti je lepšie, tým viac ľudí chce s tebou letieť. Avšak chlapi májú dar ukončiť tvoj let bravúrnou šipkou priamo kolmo do zeme...A ten dar majú preto, lebo sa žena prestane starať o svoj let a začne ju viac zaujímať ten chlapov... Na záver už len čo som kdesi čítala - Ako sa ženy a muži môžu dohodnúť? Veď každý chce niečo iné! Muži chcú ženy a ženy zase mužov... :)