Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sigmund freud

technécium

lenže, ja som už ten problém ako celok pochopil...

výnimočnosť je všade, len niekto ju niekde nikdy nenájde, resp. nechápe...

sway

Ja som opacny pripad najprv musim vidiet problem ako celkok a az potom skumam jednotlive casti.Ak by som zacala po malinkych castiach nikdy by som sa k celkovemu obrazu nedostala.Inak si velmi vyberavy a hladas vynimocnost,tam kde nie je.Moj nazor:-)

skúsená

Väčšina žien očakáva princa na bielom koni ale až po sobáši zistí, akého "koňa" si to zobrala za muža.

technécium

sway, myslím, že celok sa dá najlepšie pochopiť pochopením svojich častí...
ak sú, ženy brané ako celok a jedna z nich ako časť, tak je to to najlepšie vo všetkých smeroch

a ak je výnimočná je to pochopenie nad rámec celku, pre mňa

a myslím, že v každej žene, hoci akokoľvek výnimočnej drieme aj akýsi základný kameň....spoločný pre celok...

ČASŤ JE LEPŠIA AKO CELOK!

sway

Ja suhlasim s tvrdenim,ze demokracia je vlada sprostych:-).Ten prispevok bol k tomu,ze na 1 vynimocnej nemozes pochopit zeny ako celok.

technécium

ksl:

no zlomový deň nebol, ja to nechápem, fakt neviem čo už musím urobiť...

no stačí ak som to ja pochopil-ako to bolo myslené, tá interpunkcia, len je zvláštne striedanie v nej tých veľavravných symbolov, alebo málovravných?

idem teda vyvolávať dážď: Zem prosí o vlhké bozky, má suché ústa aj telo, široký rozhľad jej nestačí poraďte, kde nájsť slzavé údolie a spustiť plač ...

MT-tak už som to pochopil, dokonale :)

a k tomu poslednému tvojmu príspevku- hovorím a stále som hovoril, že si neskutočne racionálna...

ksl

A inak ja nie som v pozícii, ktorá by mi dovoľovala skúšať rôzne taktiky. Nie je dôvod sa ti srať do života,ani ja a ani ty nemáme čo získať alebo stratiť. A vidím, že sa máš fajn a že si ok, to mi stačí, na viac nemám morálne právo... Ak by som sa rozhodla na teba čosi skúšať, ver tomu, že by ti už potom net nestačil...Chcel by si viac...A nielen ty, samozrejme aj ja.

ksl

Sms - došlo k zmene taktiky - tá nová sa volá obmedzené služby MT na prichádzajúce sms a hovory, kvôli nezapl.....
A net detto...
Kancel začína byť pomaly môj, ale v podstate mám čas na net, len keď prší... Včera tu pršalo...
Interpunkcia ti chcela zložiť kompliment, ale asi to nebolo celkom správne pochopené...
Držím palce aby zlomový deň dopadol pre teba čo najlepšie..