Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trpnutie lavej casti tela

Príspevok v téme: Trpnutie lavej casti tela
Deeee

Ahojte, dnes sa mi stala cudna vec. Zrazu som zacala zle vidiet s lavym okom, akoby sm sa pozerala cez nejaku clonu, ale nepripisovala som tomu nejaku dolezitost, myslela som si, ze je to z osvetlenia miestnosti a po par minutach to ustupilo. Po pol hodine mi zacala trpnut lava ruka, najprv len konceky prstov a postupne to preslo na cele zapastie. Trpla a akoby sa nejako stahovala. Tiez mi strpla lava polovica pier a potom aj lava polovica tvare a vtedy sa vratilo zasa to zle videnie. Trvalo to asi pol hodinu a potom ma strasne rozbolela hlava. Neviete co to moze byt? Mam ist k obvodnej nech ma posle k neurologovi? Alebo si to nemam vsimat. Poradte

lulinka989

Ahoj Deeee..ja som mala také isté príznaky ako ty a zistili mi latentnú tetániu...užívaj každý deň magnesium alebo ked sa budeš cítiť zle.

(pre dee)

ahoj mne sa tiež dnes stalo presne to čo si opísala, celý jazyk mi tak stŕpol že som si myslela že mi puchne alebo čo a aj ruka,zuby, proste všetko čo si popisovala...a teraz mi ide hlavu rozdrapiť :-/ už s tým nemáš problémy, resp. čo ti pomohlo ?

dandulik

mne sa robieva to ze mi zacne trpnut lava ruka a cela strana lava tvare trpne mi jazyk a necitim si zuby co to moze byt bola som aj u neurologa ten mi urcil zacinajuca epilepsia moze to byt

saška

S dýchaním problém nemám a tep sa mi zvýši ale to prikládám tomu,že sa bojím toho čo sa mi deje.Ale ja žiadne kŕče nemávam.

vierka1

neviem akeho mas neurologa,ale ak takeho ako ja tak sa necudujem ja som mala 4 roky problemy sla som za druhym a ten bez vsetkeho tetania nemas problem pri tom zachvate z dychanim a busenim srdca nahodou

saška

A je to normálne,že by mi to moj neurológ nediagnostikoval,keď chodím k nemu pravidelne?Dá sa tetánia vyliečiť?O čo vlastne ide?

saška

Dobrý deň,mám 23 rokov a už asi rok a pol mám problémy s tŕpnutím tela.Za toto obdobie sa mi to stalo 7 krát.Začne mi to zhoršeným videním akoby sa mi pred jedným okom rozpadával obraz potom mi začnútrpnuť prsty a polka tváre,pery,jazyk,dásná,hrdlo,zle počujem na jedno ucho a neviem sa vyjadrovať po hodine všeko ustúpi a začne ma bolieť hlava.Raz mi tŕpne jedna polka tela a raz druhá.Bola som aj na MR,kde bolo všetko v poriadku,neurologické vyšetrenie mám tiež v poriadku.V strese niesom,mám každodennú pohybovú aktivitu,zdravo sa stravujem.takže netuším z čoho to môže byť.Lekári nevedia tiež.Užívam už pol roka Magné B6.Chodila som aj na rehabilitácie kvoli krčnej chrbtici a to už mám v poriadku.Vyšetrenie na ióny a štítnu žlazu sú v poriadku tiež.Poraďte máte niekto podobné skúsenosti?