MINERVA

Príspevok v téme: MINERVA
jaja:)

chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s minervou... predpisala mi ho gynekologicka z dovodu liecenia akne...(mam 15 rokov...ake mate skusenosti s neziaducimi ucinkami ? ako je pribratie ?

a po jakom case sa dostavili prve vysledky na tvari ? pocula som ze pri antikoncepcii rastu prsia je to pravda ze sa mi zvacsia ? neziaduce ochlpenie ??? nic take dufam...

davajte este pozitiva a negativa...dakujem

jaja:)

JA antikoncepciu budem brat len 3 mesiace...nie dlhodobo...ja uz som na plet vyskusala vsetko takze uz nemam vela rieseni...a inak ju budem brat i na uprvau menstruacneho cyklu taze sa mi to hodi...

annia

najdi si tuto temu o Minerve, su este dve...
Ja som ju mala skoro dva roky... na akne mi ani moc nepomohla..
Inak suhlasim s kristinou, je to velka chemia a este na tvoj vek.. Skus si najst na nete nieco o antikoncepcii, myslim, ze doktorka ti nepovedala jej vedlajsie ucinky. A odporucim ti, kazdeho pol roka si daj robit pecenove testy...

motylik333

aj mne predpisala pred necelym mesiacom gynekologičku Minervu na pleť a dúfam,že mi pomôže..takisto sa mi pači aj to,že sa z toho priberie,tak 3-4 kg si myslim,že mi len prospeju:)

kristina111

jaja:), v 15tich rokoch ti gynekolog predpisal antikoncepciu a to na zlepsenie akne???
nehnevaj sa na mna, ale toto nie je dobre riesnie.. jednak mas len 15, s uzivanim HAK je este veelmi skoro, HAK je velka chemia, neber ju pokial este nemusis. druha vec, akne sa da riesit aj inak ako HAK, len niektori gynekologovia su taki mudri, ze s HAK by vyriesili vsetko.
a to, ze sa ti z HAK zvacsia prsia je blud, ved uz to pochopte, z HAK sa vam prsia naleju vodou, preto sa opticky zvacsia, inak nie!
ja byt na tvojom mieste, rozmyslim si to.. si este velmi mladucka, aby si ju brala. HAK je skutocne velka chemia. samozrejme, je to tvoje rozhodnutie, mna do toho nic.

????????????

Beriem ju rok a pol,
na akne nepomohla moc nepomohla,uplne minimalne...
ochlpenie ziadne,
pribrala som...
inak v pohode,mohlo to byt aj horsie :-)

kinlly7

ja som mala dobré skúsenosti s Minervou,brala som ju asi rok a fakt ju chválim.Mala som peknú pleť,nepribrala som.Keby som chcela znova brať,tak pokračujem s touto HAK.

Veronika1603

moja kamaratka ju berie,mala strasne akne na tvari a na chrbte a totalne jej pomohla,teraz nema nic-vazne.ale ci pribrala to neviem myslim ze nie a prsia mala vzdy velke tak to tiez neviem ale na akne je to super