Bolesť/pichanie na lavej strane chrbta

Príspevok v téme: Bolesť/pichanie na lavej strane chrbta
margotka

Už nejeden deň mám problém s pichaním/miernou bolesťou na lavej strane chrbta. Nad krížami, v páse. Táto bolesť príde kedykoľvek, nie je to však stále. Napr. teraz (nejaký čas po obede)ma to rozbolavelo. Mám 21 rokov, životospráva nie je bohovieaká. Rada solím, rada jem sladké. Moja váha je pri výške 173 cm 60 kíl. Nemám dôvod držať nejaké diety. Neviete mi takto laicky povedať, čo by to mohlo byť?

leaaa

Tak ja som na tom podobne, akurat u mna je to niekedy akoby spredu, niekedy zozadu, niekedy z boku, teraz je to intenzivnejsie, je to akoby bolest s pichanim. Poobede som pocitovala aj pichanie v hrdle, ale teraz nie. Ktovie, co to moze byt.

simka111

Mna akurat dnes rozbolela čast chrbta na lavej strane nedaleko ľadviny a prechadza mi to to lavej strany brucha akoby ku črevam..neje to hrozna bolest ale ked sadam,vstavam alebo sa zohnem dost to boli...neviem cim to je ale vyzera to na nejaky vyrus kedze to boli aj moju mamu :( :( ma s niecim takym niekto skusenosti?????? A ked vstavam toci s ami v hlave.... :(