Má niekto s tým skusenosti?Fakt tak dobre uvolnuje dutiny?Beriem to 2.den,predtým som mala tošku nádchu.Potom sa mi zdalo ako by mi to neišlo von.Dala som si tabletky a teraz strašne mi to ide.Neviem či sa mi vrátila choroba alebo pomáha ten liek.Volakedy sme doma používali podobný prípravok Sinupret.Mám plné hrdlo všetko z tej nádchy,dufam že mi to pomôže.Hrdlo ma bolelo ale to prestalo od Ibalginu.Horučku nemám tak ako fungujem normálne.Alergiu som nemávala,sice môže byť aj to je už všeličo je vo vzduchu a vonku sme v záhrade a na dvore celý den.
NASIVIN-sínus tabletky,sirup
Bola som u doktorky včera lebo som mala nádchu a ona mi predpísala SINUPRET TABLETKY a nasivin a antibiotika. Nádcha už ustupuje ale začínam kašlať! Neviem teraz či to robí ten sinupret a že či to je dobré , že zažínam kašlať od sinupretu..PROSIM PORADDTE MIIII
Bibiii, áno, pokračuj v užívaní 1 tableta 2 x denne, teda jednu tabletku ráno, jednu večer. Nasivin by ti rozhodne zhoršenie nemal spôsobiť, je dobre tolerovaný, môžu ho i malé deti(od 3.rokov), proste možno len máš silnejšiu nádchu.
Vševedka si ma potešila.Práve som hovorila manželovi,neviem čo sa deje ale horšie sa cítim ako včera.Hrdlo ma vôbec nebolí ale strašná nádcha.Upchatý nos,potom sa to uvolní.Celá hlava mi ide od toho.Pokiaľ mi bolelo hrdlo,až tak nádchu som nemala.Od Ibalginu to prešlo,ale celu zimu viackrát sa staloze 1 den som mala nádchu 2.den len trošku potom nič.Pár dni som cítila že tažko sa mi dýcha akoby som tam mala niečo a bola som zachrípnutá.Teraz to tam necítim ale samy hlien.Sinupred už som sa presne nepamätala aké má zloženie,veľmi dávno to bolo ked som to užívala,aj dcérke som zvykla dať.Takže mám s tým pokračovať dalej po 2 tabletky denne kludne?Teraz to mám 1.krát.
Ja osobne na nasivin sinus tbl. nedám dopustiť, dobre uvoľňuje dutiny, to, že máš možno pocit zhoršenia choroby je asi spôsobené tým, že pomáha riediť hlieny, ktoré sa potom ľahšie uvoľnia, či vysmrkajú. Ak si predtým používala sinupret, nasivin má takmer rovnaké bylinné zloženie: koreň horca, kvet prvosienky, kvet bazy čiernej, len namiesto štiavca má nasivin skorocel a sinupret ešte obsahoval i železník.
JE TO EMERGENCY SPRAY..da sa to iba objednavat od tej firmy
Super spray bylinkový_Názov?
ja som tiež teraz mala anginu a ja som na to všetko-hrdlo, nos použivala taky super sprej bylinkovy a to ani nedraždi sliznicu..tiež spreje nasivin, sanorin olynth horzne draždia sliznicu a možu sa užívat iba 7 dní.