Myslim klasicky chlieb, rozky a pod. Namiesto toho ovsene vlocky. Kazdy den tak 7polievkovych lyzic. Ja sa citim fajn,plna energie,nemam vobec pocas dna vlcie hlady,nemam ani taku sialenu chut na sladke ako kedysi,ked som jedavala pecivo.Ale rodicom sa to nepaci,vraj mam jest chlieb a rozky..a ze aj biele a celozrnne pecivo je zaklad stravy,bez ktorej casom ochoriem.Chlieb je vraj zaklad stravy,bez ktorej sa neobidem.Vlocky vobec neuznavaju a nepovazuju za plnohodnotne jedlo:(
Maju pravdu?Ak nejem chlieb,resp. len parkrat rocne,mozem ochoriet?
___Je TO PRAVDA???Mozem ochoriet z toho,ze nejem pecivo??Prosim,vase skusenosti a nazory.
vlockaaaa
pridavam sa k mirovi.. ak nebudes jest pecivo, urcite neochories.. a ovsaky su okrem toho naozaj zdrave =)
Dakujem Miro:) odkedy jem vlocky,vobec nemam vykyvy hladiny cukru,na sladkosti vobec nemam chute ako kedysi,ked by som zjedla aj celu skrinu:)
Ochories s necoho ineho ako s toho, ze nebudes jest chleba, praveze je lepsie ho nejest. Chleba ma vysoky Glykemicky index co sposobuje prudke zvysenie inzulinu, castejsie zvysovanie tejto hladiny ma za nasledok obezitu ci dokonca cukrovku. Okrem toho biely chleba je ochudobneny o mnozstvo latok napriklad o vlakninu, ktora je potrebna pre traviace ustrojenstvo. Celozrnne pecivo uz je na tom lepsie najme co sa tyka tej vlakniny. Nehovorim ze chleba je zly, obcas ked si ho das tak nie je na zavadu.
Ja pecivo nejem jedavam obcas vlocky a zijem okrem toho krvne testy mam v norme. Ked je pecivo zaklad stravy tak ja som lietajuci medved.
janush,ak chces,aby ti odpovedali zaloz si vlastnu temu alebo daj prispevok aspon do podobnej
Ked som nemala chraneny prvy styk mozem otehotniet alebo sa nejako nakazit?