Verite vesticiam?

agata_

ja im akosi neverim, charakteristiku mi povedala spravne - z cisel, a potom este robila s tarotovymi kartami a nic z toho mi nevyslo, co mi povedala. je tiez mozne, ze ked som nieco vedela dopredu, ze som nieco urobila inak, ako keby som s nou nerozpravala.(??) moj sucasny nazor, radsej nic nevediet a nechat veci plynut.

agaven

moj nazor je taky ked pojdete k vešticiam nie že si sadnete a vy viac rozpravate ako ona potom da vetšinou povie to čo ste jej vy povedali a potom este zaplatite za to čo ste jej jemne naznačili .. inak dobre je ta ked pojdete sadnete a budete ticho celu dobu a nech si ona všetko o vas vešti až potom zbadate aka je či aj mala pravdu asi tak vele zaleži od vas nie že poyta mate deti a vy hned ano 3 nech vam to ona povie aka to je veštica ked sa ona vas pyta asi atk ale moj nazor je taky ked ma ten dar prečo si vždy davaju za to zaplatit to sa mi nepači bed ma dar a vie tak može aj zdarma ale vetšinou su take co platite a ešte sa to vobec nestane no co len moj nazor ked som to tu už našla a zacala citat tak som sa len pridala ahojko

jajka001_

jasne ze im neverim. ja som vestica sama sebe a staci mi to :) buducnost poznat nechcem, bude taka aku si ju spravim

cajik

Ale ja som bola u takej,o ktorej je zname ze je velmi dobra..Ano bola som tam osobne,robila mi aj tarot (a na zaklade tarotu mi povedala tamtie veci). Z datumov narodenia sa daju len zakladne.

fonia

Preto k nim uz nechodim, hovoria to, co sa im hodi. K jednej som raz prisla totalne nahnevana po hadke so sestrou, iba som zazerala a ona, ze citim z vas zlu, utocnu energiu, ja som si pomyslela, to vidi kazdy, nielen ty.

alz-bee

shantall: fgf chcel(a) tym povedat, ze fonia asi nie je dost inteligentna, ked nevie, ze co si ma o danom "probleme" mysliet..(nakolko raz jej vravia, ze jej vztah vydrzi a potom, ze sa jej rozpadne)...ved si precitaj este raz tu vetu: vidim, ze zakaznicky vestkyn vela inteligencie nepobrali...