upadlo to?alebo si robím zbytočné starosti

Príspevok v téme: upadlo to?alebo si robím zbytočné starosti
whey

Spoznal som jedno dievča. Ako sme sa spoznávali si ma oblúbila a začala ma mať rada. Dosť často mi posielala SMS, vravela že na mňa myslela a že som jej aj chýbal..Proste ma balila. Ja som moc záujem nemal, pretože som ešte prežíval rozchod z bývalou. NO asi po 2 mesiacoch som ju aj ja začal mať rád. Začali sme spolu chodiť a povedala mi že ma ľúbi.Hoci som to tušil dosť ma to prekvapilo. Ten prvý týždeň chodenia bol ako tie dni predtým no potom už prestala SMS posielať, nesprávala sa až tak milo a ani nehovorí že som jej chýbal.Keď sme spolu a ja dačo začnem hovoriť ona tiež niečo povie ale sama ako to hovorila predtým už nie....čím to je?

whey

čo som si teraz všímal,tak keď sme spolu je všetko v pohode.Len sa mi zdá, že nejako veľmi býva nadržaná alebo ako by som to povedal.Dosť dlho sa bozkávame a tak...Ale keď niesme spolu jej SMS, alebo písanie si na nete vyzerá byť také chladné oproti tomu čo to bolo keď sme spolu nechodili. Nie že ma odbíja, ale už to nie je také. Kúpila mi aj plyšáka čo ma dosť prekvapilo keďže tie dni predtým, čo sme si písali vyzerali biedne...čo si myslíte?

zajkobez

uz je si tebou ista tak nevidi dovod aby ta nadalej "balila" aj moj sa tak spraval zo zaciatku a ked ma dostal po dlhom case uz si je mnou az bars bars isty a uz sa nesnazi a to mi vadi aj som mu to povedala...zase bol kus mily a teraz je to zase o nicom...

gabiiiii

mozno ma nejake problemy alebo ju to prestalo bavit alebo to uz tak neciti....sa jej musis opytat....ty musis citit ci jej na tebe zalezi alebo nie.my nevidime do nej

whey

trochu som sa poučil s predchádzajúceho vzťahu, že netreba hneď so všekým vybehnúť a najskôr treba popremýšlať a vypočuť si aj iné názory.Preto píšem sem